22

Анонимен

преди 4 години

Българската следа е ясна - води към сградата на Министерския съвет.

21

ДОЛУ РЪЦЕТЕ

преди 4 години

Не,не - няма такова нещо. При нас всичкио си е чисто и няма никакви заподозряни лица. ДА*Н-С няма такава такава информация. Освен това е невузможно, у нас мафия няма. А Италианците да си се оправят с тяхната мафия и някакви си 300-400 арестувани мафиоти. Нас това не ни засяга. *** за България е някаква инсинуация. При нас замесени в това лица няма. Разбрахте ли, НЯМА. В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ НЯМА МАФИЯ, ТАМ МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА. Затова - ДОЛУ РЪЦЕТЕ!

20

Разумен

преди 4 години

Тва може да е поздравителна картичка за италианците от сръбския Пабло. Вчера четох, че сръбския Пабло е треньор по бокс и се казва Тито и е емигрирал в Боливия, където е монополизирал износа за Европа.Сърбите са по-големи от мексиканците вече, смятай. Балканите само глъмaри и мафиоти братче.. Читавите са рядкост. Айде поне мафиотите стават, само да не седят тука в региона, че са мноу кофти типове .. да монополизират там пазара и да ни оставят на мира, че ни се eбaва майката, честно.

19

морски

преди 4 години

Наши изнасят навън (Италия), фалшификати на статуетки, монети и други старини.Бяха хванали един Бос, но си плати и му се размина.

18

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

В БЪЛГАРИЯ ФИРМАТА СЕ ВОДИ НА КЛУШАР БЕЗ ДОКУМЕНТИ

17

баба мара

преди 4 години

нали искате герб сега не се чудете защото това се очакваше българия еинкубатор за идио-ти

16

Данъкоплатец

преди 4 години

Само дано не са арестували и Краля Слънце! Стискам палци да не са го бастисали барабар с другите мафиози.Палци горе

15

Анонимен

преди 4 години

Чудна работа, много италианци в цялата работа, а у нас само следа. Сега трябва да направим като в "Пепеляшка" - ще мерим по следата на кого обувката ще стане в нея и ще го опандизим. Подозирам, че отпечатъкът е от бутонка на "тигър" :)

14

Анонимен

преди 4 години

Каква българска следа има ? - тука нашите власти нищичко не знаят.Влизат си някакви италиански композиции превозващи нещо си и никой нищо не знае.А стига бе ! - па то по тая логика утре може и ядрени отпадъци да ни докарат ама на никой не му пука.А сега държавата да каже има ли държава ?

13

Анонимен

преди 4 години

Да ти кажа, аз някой, чиято държава се управлява от борисовци и догановци, даже бих го приемал като четвърта ръка човек. Не виждам с какво сме заслужили да ни третират като първа ръка хора.

12

Анонимен

преди 4 години

Нали за това ни приеха в ЕС без да покриваме и най минималните критерииМинаха десетина години, някой да ни е пречил да ги покрием? И никой не ти пречи да си купуваш храна от фермерския пазар, тъкмо да подкрепиш някой български производител :)

11

Анонимен

преди 4 години

Подобна далавера няма как да не бъде одобрена откъм Банкя.

10

Анонимен

преди 4 години

Нали за това ни приеха в ЕС без да покриваме и най минималните критерии!Да си изнасят тука б0клуците за горене и да ни продават бракуваните си *** в кауфланд,лидъл,била и т.н. да ги ядем!Абе трета ръка хора!

9

Анонимен

преди 4 години

Хаха!Калабрийската мафия е забавачница спрямо нашенската!Нашата мафия си има цяла държава за крадене!

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

В ИТАЛИЯ ИМА МАФИЯ У НАС МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА

7

Анонимен

преди 4 години

ъцз,Сега се гласи и нова тесла - определени бусове и камиони да не могат да се притежават от частни лица ;)

6

ъцз

преди 4 години

бб-пп ще вдига данъка за колите понеже замърсяват много...ще въвежда еко стикери на колите ще забраняват мколитено внася *** от Италия и го изгария... явно той не зсамърсява...

5

Анонимен

преди 4 години

Ковачки,Доганя или кого са арестували от нашите?Тука защо никъде няма информация?

4

Анонимен

преди 4 години

Трудно, но се борят хората. Имат воля.

3

Анонимен

преди 4 години

Българска следа води директно до краля слънце в министерски съвет!