109

ПРОСВЕТЕН до118

преди 4 години

Надявам се да си чел Христо Ботев и Иван Вазов и да си осъзнал техните ЗАВЕТИ!!!!!Успех БУДИТЕЛЮ !!!!!!

108

Смях

преди 4 години

Симпатични са напоследък все повечето PR статии за "завърналите се и силно впечатлени" от милата родна картинка.

107

До 114

преди 4 години

Aми, хaйдe, прoмeни гo. Нaрoд нe ce рaждa, тoй ce cъздaвa. прoмeняй хoрaтa oкoлo тeб, eдин пo eдин. Нaкaрaй ги дa рaзбeрaт, чe caмo ниe cмe винoвни зa cъcтoяниeтo нa Бългaрия, нeзaвиcимo дaли прocпeрирa или зaпaдa. И caмo ниe мoжeм дa oпрaвим Бългaрия, нo трябвa дa ce зaдeйcтвaмe. Cъбуди тeзи oкoлo тeб.

106

Стамат

преди 4 години

Ашколсун!

105

Анонимен

преди 4 години

"Загърбих държавата на изкуствения стандарт на живот, в която освен мъртва земя и безкрайни пясъци друго няма, за да ида в най-плодородната и красива земя в Европа. "Не съм учуден.

104

Анонимен

преди 4 години

ЕДИН ВЕЛИК ТРЕНЬОР И ФУТБОЛИСТ ОТ БРАЗИЛИЯ БЕШЕ КАЗАЛ СЛЕД 1 ГОДИНА В СУАДИТСКА АРАБИЯ ПРИ НАПУСКАНЕТО : И ЕДИН ПЕТРОЛЕН КЛАДЕНЕЦ ДА МИ ПОДАРЯТ ПОВЕЧЕ НЕ МОГА ТУКА ДА СТОЯ !!!!!!!

103

Анонимен

преди 4 години

Хубава история,да са живи и здрави!

102

..

преди 4 години

объркал си се много .. да природните дадености са уникални, но държавата е трагедия. по- изтегавели хора от тези в БГ няма. много ***, злобен и комплексиран народ.

101

обективен

преди 4 години

От видеото се вижда ,че този *** просто вече няма право да живее в Дубай.Сам казва че вече няма право да работи там.И герберастката пропаганда го е хванала за да ръси мозък.Мозък но пицар и автомонтьор.Абсолютно същите лъжи се ръсеха и по байТошово време.Изглежда тиквите на Боку не могат да измислят нищо ново.Боку е клонинг на бай Тошу.

100

Анонимен

преди 4 години

Значи на тоя дължим бум в Дубай, а не на петрола и шейховете. Виж ти, не знаех. Бе то си е мантра от всички, които работят навън, всички се имат за преуспели и незаменими.

99

Мунчо

преди 4 години

Земи се скрий а ? Или и ти си поредното червено наследниче поизпапкало бащините крадени парици и върнало се да търси благоденствие по наследство? Последните комунисти на света ще са в България и по -скоро България ще изчезне отколкото мераклиите да се свършат..

98

Анонимен

преди 4 години

Ако всичко там му е толкова успешно,ще се върне ли тук да работи за жълти стотинки?

97

Анонимен

преди 4 години

Фирмата ви от 18 сайта пълно с крадено от интернет не заслужава и 1 коментарПредставете си какви хора коментират

96

Ивайла

преди 4 години

Все пак таэи эемя е пустиня, макар и превърната на оаэис от петролните милионери не е эа всеки!!! Таэи жарка эемя, претворена в нещо, което бог не и е отредил ни е непонятна!!! А и преэ лятото, когато джапанките просто биха се раэтопили върху пътната асфалтирана настилка достигаща 80 градуса по целэий!!! Нищо чудно то и в Швейцария е по иэгодно да живееш ако си милионер!!:-)))!!!

95

Анонимен

преди 4 години

да не излезе накрая FAKE NEWS бил в Азардбеджан.....хаха

94

Веско

преди 4 години

Дубай може да се смята за лукс само от хора, които мислят, че като акат в златно цукало, не мирише!

93

Анонимен

преди 4 години

чайкайте да видим след 10 г как ще си удря главата в панелката която купил и си въобразява че е Апартамент , много такива като него съжаляват но слънцето грее само 1 път в Живота за такива чудеса

92

Скитник

преди 4 години

Лесно се виждат красотите на България , с парите от Дубай.

91

SS

преди 4 години

E такива алабализми не бях слушал от както царя каза че ще оправи БГ за 800 дни.Оставил е Дубай понеже ако го хванат че се гушка със "тяхна" ще му резнат п..икалото.Дизайнер, монтьор и пицар плюс таксиджия.....ай стига бе.

90

159

преди 4 години

Можело тука, в момента в бг не може да намериш човек пирон да ти забие правилно