61

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен63"просото"-МЕНТЕ62 е така наречения *** "Тонката"..И понеже имиджа му е отрицателен,а на всичко отгоре коментарите на ИСТИНСКОТО,оригиналното "ПроСоТо" го дразнят,смущават и възбуждат завист у него,това същество избира най-лесния /според мизираблите/ път:-"Правиш се на "ПроСоТо" и пишеш дивотии "от негово име",белким хората започнат да го гледат накриво..Стара тактика,уважаеми,още пра-пра-дедите на това същество са я прилагали,скачайки от клон на клон....та така..Който има о

60

6

преди 4 години

Да де , подредена ! Но , от кого и за кого ?Защото от 30 години до сега стреля със снаряди по врабчета!Какво е постигнала - законност , разкриваемост , осъдителност, справедливост , зачитане на Конституцията ли в страна , в която всичкосе решава само от един човек ! Това не се ли вижда ? Защо се бездейства срещу дерибейщината му- купени избори , всички гербери на служби , ЦИ,гански вот платен ....какво ли още не !?

59

ГНЕВЕН

преди 4 години

На 20.12.1943г. във въздушен бой с краварските агресори загиват Кап.Списаревски и поручик Коюмджиев.Свалени са 10 краварски бомбардиравача.Убити са 64 българи.Краварите хвърлят бомби над училища ,църкви и болници.Преди 5-6 години Боко Тиквата откри паметник на краварските летци.Преди 3 месеца същия предател плати 2.5 милиарда за никому ненужни стари /1974г/ бръкми ,които щели да пристигнат след 4-5 години!?!Ето какви хора ни управляват-все гешефтари и тиквундели!!!

58

Анонимен

преди 4 години

Прокурорчето на Мафията.Иначе, колкото му е гладка тиквата отвън, толкова му е гладък мозъка и отвътре.Подобно на шефа му - Банкянския тлъстак.

57

Няма такава държава

преди 4 години

На днешния ден загива Списаревски, бранейки София от американските бомбардировки. Разбира се, той не заслужава внимание. По-важно е да разберем нещо за този или премиера Слънце.

56

Анонимен

преди 4 години

Най-големия проблем е усещането за безнаказаност за дребни пререкания в България.Никой не носи никаква лична отговорност. Ремонтират ти покрива дават 10г. гаранция, след два месеца протича. Съдиш ги - от съда те гледат с усмивка, мотаят те и ти забиват делото в 10-та глуха докато се предадеш и изтече по давност.Ако си по-як ще пробваш със саморазправа, ако не си ще му теглиш една че си се родил в България и ще продължиш нататък!

55

Анонимен

преди 4 години

ПроСоТо,Кои, например? Хидроинженера, или неуспелия шеф на ДАНС? Киро Парахода? Милен Хотела? Кой, споделете?

54

хъша

преди 4 години

До Анонимен 48кои са каскетите обясни

53

Анонимен

преди 4 години

ЗА ДА РАСТЕ ИМИЖДА НА ГЕШЕВ ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА ДА МУ СЪЧИНЯВАТ ЗЛОУПОТРЕБИ В БОЛНИЦИТЕ ЧРЕЗ ДОНОСНИЦИ

52

бай ганю

преди 4 години

този е пълната противоположност на това което трябва да имаме като нов прокурорвсяко негово изречение съдържа арогантност високомерие и игнориране типично ченгесарско поведение този тип никога няма да позволи нужните реформи да бъдат осъществени и ще си държи на тезата че никой не можел да управлява еднолично което той ще прави дори и безотчетножалко че допуснахме агонията на правораздавателната ни система да се удължи

51

ПроСоТо

преди 4 години

та къде е роден госин Гешев?-В "Мачин дом"?..Да не е "подхвърлено дете"?...САМО ПИТАМ,защото за такава важна фигура да не знаеш къде е роден ИЛИ СЪЗНАТЕЛНО ДА КРИЕШ,си е..доста доста съмнителна работа....Може и да ви се вижда дреболия,но..човека е "на върха на обществото",и кътните му зъби трябва да са известни на стадото..Защото всяко "СКАТАВАНЕ" на фактите или съчиняването на такива,си е ..чиста проба Гьобелсов тертип............ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ "по върха на пирамидата"!!

50

ПроСоТо

преди 4 години

м/у другото,понеже така или иначе става въпрос за многоуважавания госин Гешев,рекох да потърся нещо за него в Уикито....Е,нека неговите фенове и кучета да са не пеняват,но там открих нещо много интересно..Ето:-"Иван Гешев е роден на 19 декември 1970 година.[1] Липсва друга информация за мястото му на раждане, освен че е роден в Софийска област. "?!?!?!..Как ви се струва?.."НЯМА информация" къде е роден,но се "знае със сигурност",че е.."Софийска област"!!!!!!!!Ако нещо не знаеш,защо трябв

49

ПроСоТо

преди 4 години

тоя е "Черешката на прокурорската торта"!След Тиквата няма да има държава,след тоя ще настъпи хаос в така наречената "Правораздавателна система"....Поживейте,за да видите!

48

ПроСоТо

преди 4 години

но "Главния прокурор" МОЖЕ ЕДНОЛИЧНО ДА СПРЕ ВСЯКО РАЗСЛЕДВАНЕ на подчинените му прокурори!!..Е,милиционера Гешеф как ще определи тоя факт-като "Колективно управление" в "подредената прокуратура"?

47

НЯКОЙ

преди 4 години

Прокуратурата е независима и дали ще работи или не никой не може да гарантира. Тук е грешката. Прокуратурата трябва да е в изпълнителната власт, защото тя защитава закона и тя представлява държавата. Само съдът трябва да е независим за да може да определи кой има право в даден спор. Политиците сами са си направили независима прокуратура за да може да работи само когато и каквото си поиска.

46

Жо

преди 4 години

До 1992 г. военни и милиционерски учебни заведения завършват само ВЕРНИ на БКП другари.Навремето, за да те приемат да учиш в милиционерската школа, те ПРОУЧВАХА теб и кои и какви са родителите ти, членуват ли в Партията (с главно П).За сметка на това, нивото на изискванията за знания бяха значително занижени, сравнено с гражданските ВУЗ.Та, вече си имаме двама от милиционерската школа- премиер и главен прокурор, а начело на държавата стои друга "фуражка" от Военно училище.ЧЕСТИТО, българи!

45

подреден

преди 4 години

Подредена ми е прокуратурата, каза боса на клана и всички закимаха угоднически..... Дон Пеевски, приемете моята покорност и благодарност промълви развълнуван до сълзи Гешев.... Споко , бе мой човек - отвърна босът и подаде пухкавата си рачика, която Шефът на БГ Прокуратурата обля с сълзи на благодарнсот и възторг.

44

Гост

преди 4 години

Изпусна новият главен прокурор да се похвали с акцията срещу Ндрангетата или каквото е там... Па и не са го питали, което показва отношение към него,към прокуратурата и към проблема, ама му публикуват тука мнението... Йоо, колеги, ние всички знаем, че новият главен прокурор, както той сам казва за себе си, гледа престъпността по телевизията, но той все пак е главен прокурор, днес. бг, преди него са работили и други на тоя пост? Нищо, че той няма да каже кой знае какво за Ндрангетата, все нещо е

43

Анонимен

преди 4 години

Само Тиквун, Доган и Пеевски могат лично да я управляват. Като еднолична фирма.

42

Анонимен

преди 4 години

Гешев, мачкай каскетите!Как ще ги мачка, като точно те го издигнаха бе, драги.