114

Анонимен

преди 4 години

До тигъраТи си един посредствен работник, мислеш се з професионалист.

113

Анонимен

преди 4 години

До 114Млъкнииии бееее...

112

Анонимен

преди 4 години

Като гледам коментарите ми става ясно,се сестрите пекарки са агитирали доста хора,за да пишат коментари в тяхна подкрепа.

111

Дядо Соци

преди 4 години

Като гледам каква чeрнилка е този хляб , той си е за изхвърляне. При Чаушеско в Румъния съм виждал такъв хляб.

110

Анонимен

преди 4 години

Ако го бяха изкарали пред магазина можеха да го раздадат сигурно за 5-10 мин, ама не *** ще го метне в кофата. това е престъпление и тия братя са престъпници това е

109

Тъпи

преди 4 години

Да купиш хляб от веригите е все едно да купуваш въздух за корем .

108

тигъра

преди 4 години

До AnonymousА и да допълня:Големите супермакети не изхвърлят хляб,а го продават на -50 и вечер няма хляб.

107

тигъра

преди 4 години

До AnonymousДа ходя да си купя скапан хляб?Не благодаря.И да го дам на някой да има после проблеми с червата.Аз ще им направя хубаво хлябче.

106

Anonymous

преди 4 години

Лелее колко народ експерт по хлебарство и благотворителност се извъди....Ми да бяхте отишли да купите хляб от тях или някой друг, да минете по всичките бюрократични стъпки за едно дарение и да го дадете на който сте решили, вместо да дуете перки по форуми! Големите супермаркети изхвърлят всеки ден 5-10 пъти повече от това, което тези младежи са изхвърлили един път, ама понеже никой не ви го е поднесъл сдъвкано в социалките, няма проблем с тях...

105

тигъра

преди 4 години

Това е пародия на хляб,затова са го изхвърлили.Добре че не са го дали на някой да се отрови.Ама редно ли е така да се изхвърля.Ще го набарят бездомните и ще се натровят.

104

тигъра

преди 4 години

Бил съм хлебар 8 години.Какъв е тоя хляб 3.50-8лв?Кило хляб става от 700гр. брашно,половинка от 350.Алчни за пари,а заплатите малки.На тая цена ще се изхвърля всеки ден.Като му гледам формата,май работниците са го съсипали.То вече и майстори на хляба няма като едно време.Да не говорим за банички,защото взимат работници от обяви без образование и почват да работят и после брак.Пълно е със скапани закуски навсякъде и то,защото първо тестото е скапано,после не могат да го изпекат и става подметка.

103

Правдолюб Ножаров

преди 4 години

Каква човещина, какво добро очаквате от капиталистическото общество- общество без морал, където ГОСПОД са парите, а основният девиз - ПРЕЕБИ ДРУГАРЧЕТО!!!Ти си мислиш , че насреща си имаш човек, а то- кобра, кух полицай и долен мошеник!!!!ТАКА ЩЕ Е , ДОКАТО НЕ СКОЧИМ И СРИТАМЕ ГАДОВЕТЕ!!!!КАЗВАМ ГО НАЙ- ОТГОВОРНО, КАТО ОФИЦЕР , НО НЕ ПОЛИЦЕЙСКИ ( МУТРЕНСКИ).., А ИСТИНСКИ- АРМЕЙСКИ!!!!!ЗАЩОТО ЧАШАТА ПРЕЛИВА ОТ ВСЯКЪДЕ!!!ДА НИ Е ЧЕСТИТА ,,ДЕМОКРАЦИЯТА '''ПО БЪЛГАРСКИ!!!

102

Анонимен

преди 4 години

Ако хлябът е мухлясал е опасно да се консумира

101

мишо бирочето

преди 4 години

козто не уважава хляба един ден ще мечтае за него. и това не е само хляба - месо, мляко, плодове. иде това време по скоро от колкото си мислим. ако нямаше субсидии за производителите цените щяха да са тройни и четворни, много хора щяха да си живеят хубав и спокоен живот на село. на била и лидл им е по добре да изхжьрлят половината стока от колкото да ви я дадат на 30% от цената. спете плебсове.

100

Анонимен

преди 4 години

Явно не струва толкова,щом хвърлят.Цената му е 100 отгоре изкарана,не им пука.

99

Анонимен

преди 4 години

Преработване му е майката и отново на пазара.

98

Анонимен

преди 4 години

Освен на птиците, по- добре да бяха го дали на гладни хора. Но човещина нямат хората ..

97

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА защо трябва да се хвърля хляб и храна в кофата?

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 99Що, иначе тоя хляб къде отива?

95

Анонимен

преди 4 години

Грехота е да се хвърля хляб и храна, хора! Ако хлябът има мухъл или му е минал срока, надробете го на ситно и го дайте на пиленцата, птичките. А и ще нахраните птиците с хляб, през зимата те трудно си намират храна!