44

Пит

преди 4 години

Не сме народ - Петко Славейков (стихотворение).Прочете го това стихотворение и ще ви стане ясно .

43

Киро Х

преди 4 години

Никой нормален българин християнин (а и мюсюлманин) не бива да си дава 4 годишното детенце на системата. Мястото му е в семейството при майка му! За съжаление идеята няма никакъв отпор и ще я направят закон! Което си в всъщност опресия в стил комунистическа диктатура...било "задължително" ...нещастници! Уви, това е добре премерен, начертан и спуснат от (ония) пъклен план! Защото едно малко, 4 годишно детенце е много по-лесно за манипулиране, брейнуошинг, сексуално "образование" и т.н. чудесии!

42

Анонимен

преди 4 години

което само даказва вашето мнение ние нямаме образование както и здравеопазване както и икономика -тук се шири беззаконие -до дам докараха Държавата всички които са я управлявали до сега и докога ще ги търпиме

41

Анонимен

преди 4 години

От къде на къде някакви клявки ще ми решават за задължителна предучилищна на 4 годишните????Защо ми се бъркат в семейството?Утре ще измислят и за едногодишните задължителни глупости.Колкото по-късно детето попадне в ръцете на така наречената "образователна реформа", толкова по-голям е шанса да израсне като нормално мислещ човек.

40

Анонимен

преди 4 години

Прав е тука един от форума, Диана е по-секси от Мая.

39

хамериканистан

преди 4 години

В хамериканистан си печатат доларите и могат да си гледат и извънземни по 2 броя на лелка. В България не си печатат левовете и така няма пари за който както му се иска а както кажат началниците от брюксел, сащ и т.н.. Това не влиза в *** кофи на някои .

38

Анонимен

преди 4 години

в швейцария ги сексуализират от три годишни и ги карат да попълват въпроисници с въпроса от рода на къде обичаш да те пипат, ако беше цар на света за един ден и можеше да избираш какво би направил, представи си че си момиченце....кво да ви говориа. Сачевата не случайно ни я инсталираха без много обяснения. НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ.

37

Анонимен

преди 4 години

Ей сега вече лъсна ясната чиста истина, че това задължително образование от 4 год + безплатно е единствено и само за питиетата. Прави се опит да ги приобщят, но пак ще е неуспешен. Успешно ще е всяка сутрин под строй едни войници изкарват населението на гетата и ги водят да копат, да се види как се изкарва прехраната. И стоп на соцяла!!!

36

Анонимен

преди 4 години

да ви кажа как е в САЩ - до 2 години е 1 гледачка на 4 деца, после до 4г е една гледачка на 8 деца, после е на 12 и после класовете са от около 20 с 2-3 учутелки ... точно като в Булг аристан нали? защото хората отдавна са разбрали че бъдещето на една нация са децата ... но уви тук ги мачкаме и ги пъхаме в класове по 30-40 с една да ги наглецжда със заплата 500лв ..... Държавата цирк

35

Анонимен

преди 4 години

още като се пръкнат и трябва такса, после като проходят пак такса ... така де магистрали трябва да се избиват някак си

34

Анонимен

преди 4 години

Другари, не става без пари. Ако вие не плащате, трябва приятелите и колегите ви да ги заплащат вместо вас.

33

1244

преди 4 години

Индивидуалният подход и сега е само на хартия, защото групите са от по 28-31 деца. Една група - една г-жа. от 7-13.30. И друга от 12.30 - 19.00. Само за обяд се застъпват.

32

гост

преди 4 години

тя че платена и децата го знаят но какви са тия свободно избираеми задалжителни занимамания които сащо са платени направете проверка кои и защо си пални джоба на гарба на нашите деца ,,,,,,МАФИЯ

31

Искам

преди 4 години

Задължително да изпратите в детската градина министъра на образованието и омбусуоманката и да са в група от 30-40 индомексиканчета, кашлящи и кихащи, и с други екстри от махалата, разни зелени висящи саполи, гуувна и прочие. И цял ден да хърхрят и да врещят и да се бият помежду си гадинките. Вечерта родата им да бие министъра и омбудската просто за удоволствие и настроение.

30

До Анонимен 29

преди 4 години

Защо да е узаконен обир?Тя ще започне да ражда деца още на 12-годишна възраст и няма да си направи труда да ги научи на български език, през целия си живот няма да внесе нито стотинка в хазната, а ние за награда й даваме какви ли не помощи и ще храним децата й безплатно. Как не!Освен такса за храна, трябва да им събират и глоби, ако децата им до 4 г. не са се научили да разбират български език. Не казвам да го говорят, защото някои наистина са със забавено развитие и трудно проговарят.

29

Моля?!

преди 4 години

Без такси за храна?Добре, но нека това да важи само за децата на осигуряващите се родители.Онези другите, не стига че са вечно безработни по собствено желание, не стига че получават 22 вида помощи,ами сега ще търсим и начини да започнем да храним безплатно децата им колкото е възможно по от рано.Наистина ли някой вярва, че те ще се включат в пазара на труда след време? Нали вече повече от 50 години държавата ги отрупва с какви ли не бонуси, но колко от тях благоволяват да работят? Има ли 5% ?

28

Анонимен

преди 4 години

Taz korumpirana ombudsmanka i ex sadebna ministarka moje da zadaljava sobstvenite si proizvodstvo deca, ako izobsto ima nesto proizvedeno de...ste sprem decata ot korumpirani partizanski detski gradinini i korumpirano partizansko uchiliste. Tam nisto polezno ne uchat da proizvejdat, nikakva profesia ne znaiat da praktikuvat v vulgariata, nikakvi dohodi ne gi uchat da pecheliat! Sha prodavame decata v chujbina!

27

Анонимен

преди 4 години

Глобалистите чрез техните пионки в българия искат да социализират децата без родителите си и да им промиват мозъчетата по техната мега идеология, и джендърско ценности. Цялотп това нещо е държавна, антибългарска измяна.

26

Гай Баньо

преди 4 години

По - синекУрна длъжност от тази на омбусмана едва ли има в държавата. По цел ден се чешеш, изпращаш разни препоръки, изразяваш мнение, обръщаш особено внимание, инициираш еди-какво-си, отговорност ни-как-ва!.

25

Анонимен

преди 4 години

Диана Ковачева по-добре да изпрати препоръка до министъра на образованието да закрие НПОто МОН защото бълва само глупости и е вредно за децата.