13

за сведение

преди 4 години

От догодина градския транспорт в Люксенбург става безплатен

12

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Кметицата ви е новия пророк, въздухът е с толкова ФПЧ, че скоро с няколко вдишвания ще утолявате глада си . Взимайки за пример Мойсес , който поддържал народа с манна небесна.

11

димби

преди 4 години

градски транспорт ще вземем когато премиера остави двата джипа с разход 1000лв на ден.,и когато пуснат зелен билет! до тогава няма да загасвам двигателя на колата.много поздрави на учителката с любов!

10

Анонимен

преди 4 години

Ей сега се затичах да хвана градския транспорт(ironic off)Хората нямат вода, от месец време не се къпят , та все ми е , че ще се кача в претъпкан, сутрешен автобус- не се мразя толкова, че да си причиня такава гадост.

9

Анонимен

преди 4 години

В кварталите, в които горят гуми сега замърсяването е над 20 пъти над нормите. В съседите им квартали е 10-16 пъти над нормите, а в по-отдалечните квартали е 3-10 пъти над нормите.Примерно до Орлов мост е 137 мкг/м3, а до квартал Христо Ботев 772 мкг/м3.

8

Анонимен

преди 4 години

Избирателите на ГЕРБ горят гуми, после автомобилите били виновни. При едно такова горене на гуми в една печка, замърсяването в ФПЧ е колкото хиляди средностатистически софийски автомобила.

7

Анонимен

преди 4 години

До квартал Христо Ботев сега е над 600 мкг/м3, при максимално допустима среднодневна норма от 50 мкг/м3. Това е в квартали със слабо автомобилно движение.

6

Анонимен

преди 4 години

Абе поне в София виждате какво дишате :)

5

Анонимен

преди 4 години

ей ако не се качите на бракмите си не можете

4

???

преди 4 години

Почти всички вече разбраха, че транспорта е малък замърсител на въздуха, но пак продължават опитите да се внуши, че като си оставиш колата и се качиш на градски транспорт, това щяло нещо да помогне. Сега в София има замърсяване на места от над 650 мкг/м3, а колите генерират под 1 мкг/м3.

3

Едно и също

преди 4 години

Да оставят колите и да се качат на автобусите, но за целта Фандъкова да осигури безплатно или на символична сума билетче! Стига с това лицемерие!А какви мерки се взеха срещу горенето на ***- никакви, освен *** напъни да променят наказателния кодекс за пореден път, видиш ли в затвора ще се вкарват горящите гуми и парцали!

2

Анонимен

преди 4 години

Колите са чнрвени.

1

Анонимен

преди 4 години

Въздуха, климата, импийчмент, бой в махалата - все едно и също, като в диспансер за психично болни.