8

Иван Иванов

преди 4 години

Ама това е смешно 7ст няма и 5 евроцента за какво я въвеждаха тая Тол такса , в Белгия за Евро6 таксата е 14 евроцента поне да я бяха направили 14 стотинки , и сега всичко ще си продължи както до сега разпадналите се и нови включително гондоли и четириосни самосвали на известни бетонови Софийски фирми отново ще претоварват и ще чупят пътищата за без пари. Да живеят пиар манипулациите в България!

7

May be

преди 4 години

Напълно подкрепям! В цял свят, този който кара повече и амортизира повече плаща и повече. Само тук всякакви лобита се опитват да направят така че обикновения гражданин, който прави по 10к КМ. на година да плаща цялата сметка. Като излязат извън Бг плащат Тол такси, само тук са свикнали да не плащат и накрая държавата( тоест всички граждани) плащаме сметката. Като допълнение през БГ минава и доста международен трафик главно турски торове, които също рушат и плащат ниски винетни такси.

6

До 5

преди 4 години

Значи тираджията с своята заплата не плаща за пътя? Ами шева му? Това ще направи продуктите по-скъпи и затруднява малкия бизнес.

5

Анонимен

преди 4 години

Нормално, който чупи-плаща. Безплатен обяд няма.

4

Гостенин

преди 4 години

То хубаво за малките камиончета, ама големите? За ТИР Евро6 - четвърт от нафтата за този километър??? То хубаво турски ТИРове, ама вътрешния транспорт?

3

Абе тия данъци.

преди 4 години

Само пречки създават за икономиката. Най-добре щеше да е, правителството да живее от минимален данък от 10% върху заплатите на хората. А за бизнеси и заводи 5% годишно. Ха да видим дали ще има социални помощи за римляните.

2

иванов21

преди 4 години

оскубаха ни и този път с поредните такси,чудя се остана ли още нещо да вкарат като данък,след като чух оня ден,че вече и прегледа на дете под 18 при личен лекар,ще се плаща

1

иванов21

преди 4 години

това едва ли ще се хареса на хората от този бранш,няма да издържи това решение много