11

Анонимен

преди 4 години

Нечувана простащина!

10

Анонимен

преди 4 години

Михaeлчe, зАпри се малко с тия глупости вече.

9

.

преди 4 години

До И друго 5Трудно проследих мисълта ти... Или тя почти липсва, или не знаеш какво точно искаш да кажеш. Може би, просто си искала да напишеш нещо, без да знаеш какво точно и се е родило това недоразумение.Все пак, добре е, че си активна! А сега върви спокойна до някой МОЛ на среща с приятелки или публикувай поредната глупост във шитбук със слоган: "Днес се чувствам перфектно! Натрих носа на комплексираните мъже! Боже колко съм доволна от себе си!"И след това се чуди защо си сама на 40.

8

Анонимен

преди 4 години

Aбсолютни глупости. Пак статии, които да накарат простолюдието да влезне в коловоз. Като овцeте, да се насочват в един път, такъв какъвто му се харесало на овчаря. Проблемът е, че в случая ние сме хора (не овце), а написалият статията вярно е с мислене на чобaнин. И вярно все пак има и доста глупави хора де.

7

До 4

преди 4 години

Правиш генерални заключения, което е признак на комплексарщина. Мъжете избиват комплексите пред жените, на пътя с колата и по всякакъв безумен начин, целящ да покаже "вижте ме кой съм аз".Жените хукват по молове и разкрасителни процедури с твърде често съмнителен ефект.Накратко :Комплексите са в основата на поведенческите реакции.Съвет: Виж хубавото в теб и убий комплексите си и не комплексирай другите.

6

Mgtow

преди 4 години

За да се справя с финансите си е нужна, подкрепа и от жената, уважаеми феминисти. Освен, ако не е Уорън Бъфет или Бил Гейтс, всички пари имат край. При положение, че жената не знае какво иска, но не смята да работи след като роди. Мои приятел беше доста добре финансово преди да се задоми. Жена му първо искаше да отваря сладкарски цех, ходи на курсове, после фото, което отвори за кратко, а сега кара курсове за пилот. Без майтап. Разбира се, вината не е само нейна. Тя, че не е добре е ясно!

5

И друго

преди 4 години

Винаги твърди, че е най-доброто онова, което той има или че вече не съществуват (не се произвеждат) такива неща, каквито той няма.Упорства с тези твърдения дори тогава, когато и малко дете вижда, че той лъже.Всъщност е крайно меркантилен, завистлив и много мързелив. Но се е вманиачил да твърди, че е по-по- и най- от всички.От такъв бягайте надалеч. Той обича само себе си, би ви ощетил и наранил тежко дори само за да си спести и най-дребното неудобство. В това отношение е психопат.

4

До 2

преди 4 години

Няма изключения.

3

Факт

преди 4 години

Наслаждавайте се на връзката си и не му мислете. Мисленето убива всяка връзка.

2

Анонимен

преди 4 години

Принципно жените са кофти характери, защото са лишени от представи за чест и достойнство. Те често прибягват до жалки манипулации, лишени от каквато и да е логика, с цел постигане на ефекта "мойто да бъде". Мотивът на такова поведение е комплексът за малоценност пред мъжа. Вероятно има изключения от тези норми при жените, но тези изключения само подкрепят правилото.

1

Важно!

преди 4 години

Много ценна статия. Бих добавил и още един признак:Ако иска да обладае aнaлното ви отверстия, значи е мюсюлманин под прикритие. Има комплекс на водопроводчик който отплува канали.