24

Анонимен

преди 4 години

Мда, ще захранят "Студена" от "Искър" знаете ли кога? Да сте ходили скоро да видите "Искър"? И той не е особено пълен... че ще закачат на него и Радомир и Перник, да видите вие тогава водна криза.

23

Анонимен

преди 4 години

И какво ще се подобри, в столицата има квартали без канализация, че даже се имат за баровски. Цели 2 министерства е трябвало и са длъжни да се грижат за водата, но резултат като в ЮАР. Вода гази, жаден ходи, е нашето бъдеще, скоро и в други места

22

Анонимен

преди 4 години

Напрово Перник да го наплавят квартал на СофияИ без това перничани и целата околия всеки ден като скакалци нападат столицата,изкарват си прехраната и само сеприбират да спът и ***.

21

За Перник

преди 4 години

Търсете кой е собственика на язовира и антуража му и цялата шайка около него ,отива на бедствие и мъст.

20

АнонимеН

преди 4 години

АЗ СЪМ ЕДИН ОТ НАЙ-ДОВОЛНИТЕ, ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА НА ПЕРНИЧАНИ ЩОТО ПОЗНАВАМ ЕДИН ТАКЪВ И ТОЙ НАЙ ОТКРИТО МИ ЗАЯВИ, ЧЕ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ ЗАРАДИ ИЗГОДИ !! ИНТЕРСЧИЯ ГЛАСУВАЩ ЗА ГЕРБ!!!КОЛКОТО И ДА СТРАДАТ МАЛКО ИМ Е !!ОПЛАКВАТ СЕ , ЧЕ ТЕЧЕ ЧЕРВЕНА ЛЕПКАВА СЛУЗ С ГЪСТА БЯЛА ПЯНА НО И ТОВА ИМ Е МНОГО ЩОМ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ!

19

Анонимен

преди 4 години

И кой източи водата от юни до октомври?Орешарски ли,с Герберастки некадърници и престъпници?

18

до15

преди 4 години

Добре де, като са виновни ромските гета, що ги търпите ???

17

сминдух енд чесън

преди 4 години

На тази власт следващото ниво ще е потоп,одеве слушах Войнов и единственото което се разбра е че паниката е обзела всички вкопчили се в служба на ГЕРБ.

16

Discovery

преди 4 години

Това си е престъпно нехайство. Да позволиш за половин година от 12 милиона кубика да падне нивото на водата до 2 милиона, нз колко маллоумен трябва да си. Хората отговорни затова би трябвало да бъдат осъдени и вакрани в затвора. Аз така и не разбрах каква е реалната причина за такава огромна загуба на вода. Всякакакви версии се спрягат, но в крайна сметка не разбрах кое е вярно и кое не, както всичко в БГ де. Ако до лятото не се възстанови нивото на язовира, ще има много сериозни проблеми

15

Анонимен

преди 4 години

Гледайте Перник, мислете за цяла България. Последици от некадърността на управляващите. Няма партии, няма цветове. Едва ли ще се понесе отговорност някаква, както София 90-те.

14

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да има някой осъден за това безорбразие? Кой нареди да се източи язовира?

13

картоф компиров

преди 4 години

преди да започнете г-да перничани да черпите вода от язовир "искър",елате в самоков и вижте как в палатите на самоковските роми водата шурти денонощно без да плащат и капка.на въпрос защо го правят ромите от града под рила отвръщат със заплахи,псувни и клетви...да не говорим,че ромската махала умишлено хвърля *** в искъра с цела замърсяване на основния водоизточник на софия,а вече и на перник.

12

Анонимен

преди 4 години

Дори да завали при тези загуби какво стига до крайния потребител?

11

Не се накарадаха

преди 4 години

Перничани, снишавайте се, чакайте още! Може и да завали!

10

осъдени има ли

преди 4 години

Някой осъден за това, че писаха че Стомана - Перник си е работила с питейна вода , при условие, че това е абсолютно забранено? Че цели гета пилеят вода от незаконни отклонения без да плащат? И затова нашите сметки само се качват, а те вдигат сватби за по 3 дни и си карат кефа, явно са безценни като избиратели!

9

Срам и позор

преди 4 години

И как наказаха виновниците за тази катастрофа?уж ги уволниха а ги преместиха на друга партиина хранилка!!!

8

да бе

преди 4 години

Да, и София да остане без вода, щото явно никак не им е удобно на ония от луксозния Делта хил да стоят на режим. Та затова ще източат и Искър....

7

Анонимен

преди 4 години

Ако вместо да спонсорират управляващите партии не само там, се подменяха периодично тръбите, сигурно нямаше да се налага режим. Както и стоманодобивния завод ако си плащаше и другите 3/4 вода.

6

Ужас

преди 4 години

Скоро цялата страна ще е в бедствено положение под управлението на ОПГ ГЕРБ...

5

Анонимен

преди 4 години

50 хил. перничани, ако излезнат пред парламенто, Боко ке падне, ама са прости.