23

пояснение

преди 4 години

бсп и "независимата" пчеличка не се спират!

22

Анонимен

преди 4 години

Затворете мордите на червените кучета!

21

Санчо

преди 4 години

Стига със платени спекулации и коментари! ДОЛО РЪЦЕТЕ ОТ ДЕЦАТА НИ!!! ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Първата спекулация в закона е самото му име. Става дума за социални дейности, а не за услуги. Буквален превод от някой си чужд език е вреден. На български думата "услуга" показва и лично съпричастие, а и инцидентност. В случая става дума за системни действия, не за спорадични прояви на внимание и помощ.Министърката ползва немски, където се използва Leistung, което може да значи както плащане, така и постижение, мощност, услуга...

19

Анонимен

преди 4 години

Знаем си, че в уличките около Народното събрание редовно си кибичат около стотина шведи в очакване на поредната поръчка - и с тях не е лесно, искат все повече и повече, преди година се навиваха на двайсетина лева, отдавна обаче вдигнаха мизата.Тезата с насилственото "отнемане" на шведчета се оказа много доходоносна - юрууш! на парата и плаващия комуно-олигархичен преврат; печеливша и в тролериатския бум в копейките, и в срива на доверието в институциите.И като дойдат "вашите" - е, и какво?

18

хахо

преди 4 години

колко бързо из4езна статията за хората пред народният театър хахахахааа

17

Анонимен

преди 4 години

Поредният саботаж, на който се връзват само шведите, които по принцип охотно си зарязват бебетата още в родилното, но като ги поотгледат, никак не им се ще да се разделят с деЦките и се връзват на ***-олигархичните саботажи и протести срещу някоя и друга стотинка.Всеки "протест" е яхнат от разни керно-подобни метастази, пример - Вяра Иванова и протестите на майки на деца с увреждания; истинските засегнати се разграничиха от нея и Майчето Галева още през юни миналата година, ама кой ти гледа..

16

Анонимен

преди 4 години

Не може човек, който е бягал от училище, който е имал много неизвинени отсъствия, да има правомощия да убеждава, да съди, да нарежда на когото и да е, още повече - да е министър в област на съвестта и морала.

15

Анонимен

преди 4 години

С това "децата имат права" я докарахме до степен трудно да се издържа в училищна среда. Никакви заплати и новаторски методи не могат да променят общия разлигавен микроклимат.

14

Анонимен

преди 4 години

До Рашко 3Яростната анти-ГЕРБ кампания тече вече четвърта година след назначаването на Грипен Ветов и *** Импексова - единият - "обединителят" по Конституция, значи, се напъва пред всяка камера и микрофон да осе..ре не само правителството, но и България, и после се чеше зад клепоушието защо няма чуждестранни инвеститори в щедро оплюваната от него страна.Импексова саботира работата на НС за щяло и нещяло, важното е то да не работи и после да кряка, че не било работело - кокошка в менопауза..

13

Салчева

преди 4 години

на другаря началник юнкер му требват резервни части. доброволци има ли или ние да ги избираме.

12

Анонимен

преди 4 години

Всичко идва от планът да се намали европейското население плащан с парите на арабите.

11

Жиб.

преди 4 години

Майките с червени увреждания охотно се връзват на всяка руска тенекия

10

Анонимен

преди 4 години

Някакви грантаджии да ти влязат вкъщи и да ти вземат детето, защото не му даваш само да си определи пола, но затова пък да сме прогресивни европейци (нищо че содомията е от преди 5 хилядолетия).

9

Анонимен

преди 4 години

Всичко идва от една религиозна църква със статут на секта, която пълни главите на хората със страхове, както и някои проруски агенти, за които средствата нямат значение, стига да се стигне до деструкция на държавата. На това трябва да се сложи край! Има истински поводи за протести, но тези са ялови, и не водят до нищо добро. Властта трябва да си влезе в ролята!

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Ще вземат на баба ти хвърчилото. Те и сега могат да ти ги вземат. Дори по-лесно, ако детето живее в престъпна среда. Но бъдете нормални хора, разберете, че всяка що-годе нормална държава има подобен закон. Няма в Афганистан. В една правова държава, 21 век, е недопустимо да се разпространяват реакционни възгледи по улиците. Децата не са стока, те имат права! Като родители сте длъжни да ги спазвате, а не да се извъртате всячески, само и само да не приемете отговорност!

7

единица

преди 4 години

Не съм гласувал отпреди "царя" още, но ако Нинова успее да махне това чудовищно нещо, отивам и гласувам за нея. Пък халал й "Техноимпекс".

6

толерантен

преди 4 години

По турско, като са ни вземали децата, не са ни карали да им плащаме за "услугата".

5

Анонимен

преди 4 години

Гледайте си децата, и не се занимавайте с глупости, защото сегашните разпоредби са много по-твърди ако се прикложат от закона за социалните услуги. Каво ще отговорите на майките с деца със специални потребности, нищоправци. Не се занимавайте с неща, които не разбирате, а някой демагог ви е набутал в нискочелите чутури.

4

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо античовешко и нищо антибългарско. Има бръмбари в главите на подлъгани от демагози хора. Може ли толкова време да бъдем без елементарен закон за социалните услуги. Какво повече искате да преправяте. Тези да си сядат най-после на задниците, защото заради тях ще пламне държавата. Негодни творения...............................Да бе, платената скъпо и прескъпо "услуга" да ти вземат децата.