60

Щерю

преди 4 години

Другият епизод ще е - Правнуците на Джаба Хатянина...

59

Прасе с каска

преди 4 години

Междузвездни войни умря когато го купиха ДРИСНИ.Сега просто има гавра с труп!!

58

.

преди 4 години

Аз лично отивам да си го пусна. :) Бай!

57

.

преди 4 години

Колодца, бе, компютър .:))))

56

Анонимен

преди 4 години

Съветвам ви да издирите и изслуша те забележителния съветски червен евъргрийн "Учкудур - три колода" :)))

55

Анонимен

преди 4 години

Да не споменавам, че пресъхванетощеше да бъде предвидено и своевременно щяха да се вземат конкретни мерки за задоволяване на населението с питейна вода. И всичко това щеше да бъде включено в петгодишния план за развитие на Пернишкия регион. И че братски Съветски съюз щеше да ни подпомогне със своя челен опит (нещо като ноу-хау) :)))))))))

54

Анонимен

преди 4 години

С интерес следя сагата в Перник. Само чакам перничани ясно да заявят желанието си да се включат към софийския водопровод, за да видя как софиянци си отмъщават за задръстванията вечер. :))) Всичко било пари... И климатичните промени ли ще спрете с пари? :))) А кой ще ви ги даде? Китовете? Делфините? Костенурките?:))) А едно време щяхме дружно и без пари да помогнем на пернишките другари и герои-рудничари. :)))

53

Ще изчакат малко....

преди 4 години

да позабравят хората и пак ще тръгне нова поредица. Правят яко пари от тия филми, а както е казал стария българин интереса клати феса. Сумати и филми колко пъти им беше последния епизод и после айде пак....старата песен на нова плоча.

52

Анонимен

преди 4 години

Винаги съм се чудил как може толкова технологично развита цивилизация (като във филма) да е на едно почти феодално ниво на развитие в социално отношение. А то било неволна аналогия със САЩ. :))) Дайте на май.муните космически кораби и ще си играят вечно на индианци и каубои. Или докато дойде времето на климатичните промени и всички из.пукат.:))) А, да ви кажа, че перничани искали да се включат към софийския водопровод. :))) Не, не е шега.

51

Анонимен

преди 4 години

Всичко на този свят е просто и логично. Правилата са създадени поне от 2000 години и се преподават също най-малко от толкова. Но за същества, които оправдават дори ка.ни.бализма и не могат да пишат без грешки дори на майчиния си език, е много трудно да го проумеят. Или се преструват, че не им е ясно. И се мислят за много хитри. Еми, да влязат климатичните промени.

50

Анонимен

преди 4 години

Филмът определено е силно надценяван от самото начало. Но нали прави пари. А ние сме в условията на пазарна икономика. Мен, например, майка ми и баща ми ме продадоха. Буквално. Но си имат оправдание - трябва да се яде. Да влязат климатичните промени. :)

49

Krom

преди 4 години

Не, аз силно се надявам на следващия - На Люк Скайуокър зълвин зет, където Императора ще е чернокожа жена с уклон към едър рогат ***, Йода ще трансджендър а Вейдър ще се бори за смяна на пола и узаконяване на любовта му със Хан Соло. Ще чакам с трепет. Разчитам на Дисни и се надявам да не бъда разочерован.

48

Гробокопач

преди 4 години

В новите поредици ще видите как цивилизованите и американизирани африкански племена изследват далечният космос, а белите ще са екзотика, която мете пода на совалките;))))И естествено, Силата ще е с тях, де;)))

47

Дайте да дадем

преди 4 години

да сме реалисти.Навремето в България нямаше много научнофантастични филми. Да не кажем, че нямаше почти никакви. Сещам се само за "13-та годеница на принца". Имаше "Междузвездни войни" и "Флаш Гордън" - по кината за крато и после на видеокасети. Имаше и руския "Гостенка от бъдещето". "Кин-Дза-Дза" беше филм за по-възрастни хора, с послания...Първите и единствени три филма от "Междузвездни войни" нямаха аналог. "Флаш Гордън" в сравнение с тях дори тогава изглеждаше бутафорен театър.

46

Кирил-маймуната

преди 4 години

Най-надцененият филм за всички времена! Но определено този филм постигна феноменални успехи и пари.Но така и не успях да го изтърпя повече от 10 минути....

45

Анонимен

преди 4 години

След "Завръщането на джедаите" от 83-та, не съм гледал нищо повече от междузвездни войни. Няма и да гледам.

44

Много интересно...

преди 4 години

За времето си Уолт Дисни е един от най-големите антисемити в САЩ.Забавно е как след смъртта му компанията "Дисни" купува интелектуална собственост от хората, които е мразил.

43

Анонимен

преди 4 години

Четирдесет и две години стигат,стигат,времетооо е наше,времетооо е наше!Ааааа,аааа...

42

Анонимен

преди 4 години

Плебеи радвайте се,че имате зрелища!Отивайте в кината да пълните джобовете на мутрите!

41

Мосю Густав

преди 4 години

Ха дано, ама надали... - трилогията свърши още 86-та. Всичко останало е "доене на кравата".