44

АК-47

преди 4 години

За какви 23 % доверие пишете? Парламентът с тези безгласни букви вътре има 0 % доверие. Парламентът е бухалката на султана, който продължавате като рая да си го избирате.

43

Радослав

преди 4 години

До 42Първо стига с това фашисти! Фашисти само в Италия!Второ казва се национал социалисти!!!Трето не обиждай национал социализма или фашизма като ги сравняваш с БСП или комунопитеците от България!!! Не са заслужили с нищо такива обиди и сравнения!!!

42

Радослав

преди 4 години

Това проучване само сред депутатите ли го правихте, че парламента да има толкова колосален процент доверие? Реалното доверие е някъде между 0 и минус безкрайност! На тия *** и 0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000023% им е в пъти над заслуженото! Това не е парламент, а бардак пълен с общи п*чаври!!!!

41

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

40

Анонимен

преди 4 години

"23% от българите имат доверие в Народното събрание" ... искам да питам, тези 23% слепи или глухи са или и двете ... държавата цирк

39

Анонимен

преди 4 години

От 36 Ако борците срещу фашизма повечето от който социалисти комунисти и социалдемократи видят как Нинова заявява полулегално че щяла да прави БСП нацистка партия имам предвид истинските такива борци ще се обърнат в гроба.*** и аз какво съм се завайкал.То Путин направи Русия фашистки райх и се изплю върху гробовете на убитите в отечествената война с това и не му дреме, че на неговия ученик Решетников и сол.та.шака му Нинова ли да им дреме.На България да си ляв е да умреш от срам де.

38

Анонимен

преди 4 години

50 хил. перничани, ако излезнат пред парламенто, Боко ке падне

37

Анонимен

преди 4 години

Как става този номер никой да не ги иска и да няма доверие в господата "Народни представители", а те да са на власт? Нещо не излиза математиката...

36

Анонимен

преди 4 години

Трябва да могат да се отзовават преди изтичането на мандата им народни представители, които не оправдават доверието на избирателите си, не ходят на заседания на НС, не вземат активно участие, не изпълняват предизборните си обещания... А и на такава малка държава и стигат спокойно стотина души депутати!

35

Фейк

преди 4 години

Не може парламента да има 23%,това е измама,повече от 7-10%този бардак няма!?

34

Анонимен

преди 4 години

До 33 на твоето описание на балкански *** отговарят целия електорат на обединени патриоти атака и голяма част от този на обновеното от предателката Нинова БСП.Защо я наричам предателка ли?Защото няма нормален човек с леви идеи които да гласува за посмешището в което тя превърна БСП.Щяла да го прави не само ляво ми и патриотично и била готова за коалиция с обединени патриоти.Знаеш ли как се казва смес от национализъм и социализъм?Казва се националсоциализъм демек нацизъм.

33

Анонимен

преди 4 години

ВСИЧКИ БГ ДЕПУТАЦИ В ЗАТВОРА!

32

Анонимен

преди 4 години

Прав си не е цели 23 процента това е процент от участвалите в допитването а те най-често са към 1000 души и не са представителни за нищо.Нали се сещаш че ако аз съм корумпиран социолог искащ да праеи предизборна скрита нелегална агитация ще направя едно такова допитване приметно ще гласуват ли всички за ДПС но в Южна България и ще изкарам че 90 процента от населението ще гладува за ДПС при реална бройка 15 процента.Същото е и с такива представителни допитвания.

31

Анонимен

преди 4 години

Катър да вържа ще има по-висок рейтинг от Борисов.

30

Преподобна Хуйна

преди 4 години

Днес е празник на преподобна Хуйна Мара българска, повелителка на ветровете и върбите, защо не пишете за тази важна личност.

29

Анонимен

преди 4 години

Не може да е цели 23%.

28

Анонимен

преди 4 години

Защото летците са по-високо от пожарникарите в йерархията.Вече няма полицейски генерали, само военни генерали.

27

избирател

преди 4 години

Да вярваме в,КАКВО?!Аааа,едни организации,къде ние им плащаме,за да си оправят там незаконните далавери по между си?!Това ли са те институции?!Ако е това,значи и аз знам,какво е институции.Е не вярвам в ни една от тях,тогава!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Вервайте, само за 30 години капитализъм, българският мафиотски дух и олигархическа инициативност ще оправят България.

25

Анонимен

преди 4 години

Добре как е възможно гъдулка като Гумен да е с по-висок рейтинг от генерал Борисов?