78

Анонимен

преди 4 години

"Турците през последните 20 години постигнаха"Мда, подобриха ко зоеба и дори не искат помаците.

77

Анонимен

преди 4 години

Дали тия проблеми с навигацията на Фалкона не са инсценирани за да се намери предтекст за покупката на нов.Идваха експерти от швейцария и казаха че на самолета нищо му няма.Правят саботажи.55 млн за нов самолет абдруги правителства пътуват с граждански полети.Да идва Ердоган и да управлява и България като част от Турция.Безполезен народ с безполезни управляващи.

76

Анонимен

преди 4 години

82Али, ще ме разплачеш бе човек.......от това става сапунка.........турска.

75

Яcтpeб Оcманлията

преди 4 години

Важно е великите турски опити да не спират

74

От бореца

преди 4 години

Каква поредна гей- драма .!.

73

До 101

преди 4 години

Нормални? Я виж Франция! Там са нормалните! Хора, които търпят да им увеличават всичко без заплатите, не са нормални. Премиерът им щял да си купи нов самолет, защото на предишния му блокирала навигацията? Ами да я преинсталират, аз на моя телефон редовно го правя. 55 000 000 евро ще дадем, да му е кеф на БиБи. Нормални, а?

72

Анонимен

преди 4 години

Турция беше изключена от производствлто на Ф35. Понеже Турция му правеше дясното крило, затова самолетът вече ще се произвежда с две леви.

71

Турчина

преди 4 години

А какво ви интересува вас,НЕНОРМАЛНИТЕ ХОРА!

70

Анонимен

преди 4 години

Имах приятел турчин.Живееше в гр.Добрич.По време на комунизма чакахме по 20 дена пред магазина за да си купим мотор "Симсон" и се сменахме.Тогава беше така.Един ден реших да отида с мотора си да видя приятеля си в Добрич,аз живея в гр.Варна.Нямаше го и никой не ми отвори.След 20 мин. дойде една съседка и каза,че е починал от бой в полицията-тогава им сменяха имената.Сега съм възрастен и искам да видя моя приятел от детството,но няма да го видя никога.Казваше се Енгин и ме беше спасил от удавяне

69

Константин

преди 4 години

Аз си мисля, че в Европа не харесват и турците, не ми се вярва те да правят по-малко престъпления от нас българите, но просто политическата коректност взема връх и за да не ги обвиняват в ислямофобия и расизъм не се пише и говори затова. Иначе смятам, че хората могат да са почтени независимо от етноса и религията.

68

Турчина

преди 4 години

Може би ти липсва мястото където си роден и израсъл,Ястребовски!Затова си малко краен в коментарите.Не можеш да преглътнеш,че турците бяха прогонени от родните си места.Българин,турчин,холандец,германец,мюсюлманин,християнин...това са все наложени изкуствено понятия.Човек се ражда,като чисто същество и го боли,когато е откъснат от мястото където е хвърлен пъпът му.Тази луда политика!Beni affet,dostum!

67

Амуджа

преди 4 години

Кой каквото и да казва Турция с големи крачки заема полагаемото си място на световната сцена и в световната геополитика.В кризисни и трудни времена тази страна винаги се е ръководила от отговорни и мислещи управници.

66

Анонимен

преди 4 години

Мога да ви кажа,че нещата са стигнали до там,че ме е срам да казвам,че съм българка.За Лондон става въпрос.Почти всички противо-обществени прояви са от румънци и българи.Миналата година ми откраднаха колелото и бяха румънци.Хванаха ги,но то вече не ставаше за нищо.В България полицията няма да си мръдне пръста за едно колело.

65

Турчина

преди 4 години

Даже Макрон каза,че предпочита мигранти от Африка пред български банди.Не съм го измислил аз.Виновен ли съм,че българите не са желани?

64

Турчина

преди 4 години

Юначе,защо слагаш всички под общ знаменател заради един елемент?Генерализираш и това не е обективно.Виж например Европа пропищя от румънци,българи и поляци,но хората още ги търпят в държавите си.

63

българин в чужбина

преди 4 години

- Съседе, как е синът ти, още ли е в Германия?- Да, още е там. Завърши правния факултет.- О, браво на него!- Сега преместиха скелето на стената на медицинския.

62

Анонимен

преди 4 години

Чета някои коментари и стигам до извода, че възродителния процес е най-хубавото нещо, което дадохме на помаците.Честита годишнина.

61

Истанбул 2023г.

преди 4 години

Некрофил и опасно луд,Ocманлията беше държан повечето време в усмирителна риза,но сега снаряд беше разрушил психиатрията и сега психопатът беше на свобода..

60

Истанбул 2023г.

преди 4 години

Градът гореше от една седмица.Пушек и смрад се носеха на талази,скриваха слънцето и се чуваха престрелки от различни подразделения на кюрдските милиции,народното опълчение и остатъци от правителствената армия..Едно куче зави,но млъкна внезапно-крив турски нож се заби в гърлото му.Яcтрeб Ocманлията източи кръвта на нещастното животно в мръсен леген и жадно я изпи

59

Анонимен

преди 4 години

до 124Ясно ти си в някоя лудница и незнайно как имаш достъп до интернет.Вероятно са си затворили очите заради празниците и даже са ти развързали ризата за да можеш да пишеш глупости.