40

1

преди 4 години

До Въпрос към ***?-45,как като тиквата,от инкасатор,по паркинзите на СИК,и изведнъж премиер,така и нинова,си купила "Техноимпекс"

39

Въпрос към Курнелия?

преди 4 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

38

северозапад

преди 4 години

Смешници и тия и ония са едно и също-останалото са одавна изтъркани и омръзнали ни цирк. номера ! Що се дърляте и делите ??? Па помислете малко !

37

Лелее СМЕХ..

преди 4 години

ТАЯ *** Е БОЛНА, БЕ....!РИБАТА У МОРЕТО... ТАЯ СЛАГА ТИГАНА!!ВЛАКА ОЩЕ У ИТАЛИЯ, БЕЗ ДОКУМЕНТИ, ТАЯ ШАНТАВЕЛА ВЕЧЕ ИСКА ОСТАВКИ У БЪЛГАРИЯ. ЕГАТИ, КУКУРИГАЧКАТА.. ХА ХА ХА ХА ХА ХА

36

Един от Германия

преди 4 години

В Оберхаузен всеки ден се изгарят 2000 тона отпадъци, инсталацията (incinerator) има нужда от това количество за да работи ефективно. Бил съм служебно там и нито мирис от ***, нито от отпадъчни вредни газове, и пушек почти няма. Отделят се просто от филтрите на инсталацията, която снабдява региона с топлина и електричество.Не съм сигурен дали *** в БГ се изгаря по подобен екологично чист начин.

35

Един прЕАтел пита,

преди 4 години

Къде са сега екоактивистите, които скачат срещу клошарите, които горят *** за да не умрат от студ?

34

Веселяка

преди 4 години

До Калеко АлекоЯ бай *** се обади, а аз си мислех че е станал европеец. Не бива да се политизира този въпрос, ако трябва да се изгарят *** то трябва да са само наши иначе *** ще умориш и малкото раждащи се българи.

33

анонимен

преди 4 години

явяват се и защитници на боклукчиите..........

32

До 39

преди 4 години

Като скача толкова, защо е дебела?

31

Само питаме

преди 4 години

А, *** СЛЕД ГАРА СОФИЯ-СЕВЕР ПАК ЛИ Е ИТАЛИАНСКИ ИЛИ ОТ " НАШИТЕ ИТАЛИАНЦИ"....???!!В ЦЕЛАТА СТРАНА Е МРЪСОТИЯ ДО. ШИЯ!НЕМА ИЗЧИСТВАНЕ ИЗОБЩО, АМА НАЛИ Е РОДЕН И БЪЛГАРСКИ.... СИ ГО ТЪРПИМЕ!ОБИЧАЙ БЪЛГАРСКОТО.... ХА ХА ХА ХА ХА..!!!!

30

House M.D.

преди 4 години

Кой се интересува от мнението на лидерката на вносните /червенотухлени/ отпадъци?

29

Анонимен

преди 4 години

По новия закон на "Юрданка и 7-те герберджета", ще вкарат в затвора горящите италиански маркови бокллуци.

28

анонимен

преди 4 години

до 36 съгласна

27

Анонимен

преди 4 години

Правилно ,нали Ковачки е комунист,нали и той гори отпадъци.Нанова да го викне на пленума на БСП и да му се скара.

26

анонимен

преди 4 години

Всички който пишете, не правите нищо.Искате поле за изява.Искате да бъдете забелязани, което е тревожно.С такива , като вас до никъде няма да стигнем.А що се отнася до ***, незнам защо думата се прекрива, впрочем знам, поради изказване на ББ /за по съкратено/когато говориш трябва да внимаваш/та бо клута е разхвърлян по пътищата , даже не са си направили труда да го изсипят от чувалите.Има го разхвърлян на невероятни места. А сега кажете с факти и вие какво сте видяли.

25

Софиянци,

преди 4 години

Сутринта децата ни се надвишава с "чист" въздух. Не разбирате ли, че ги убива е? Мислете!

24

данъкоплатец

преди 4 години

Веднага оставка на недоразумението Не-но

23

Анонимен

преди 4 години

Тука е пълно с простовати гербери , които се затрудняват да разберат елементарен текст от първо прочитане, както и да асимилират простите факти в текста след многократно. Вместо това повтарят мантри от сорта на Нинова е дебела и комунистите са виновни.Гербери гласувайте си за калинките и си слушайте чалгата - за тях не се иска акъл.

22

Калеко Алеко

преди 4 години

Нинова няма ли да напуска пак Парламента, ако го направи обаче ще трябва да се откаже и от заплатата си на дУпетат, че и от партийните субсидии, а това не и изнася ... След като се погрижи да напълни партийната каса с осребрените от по 8 лв. гласове на червените бабички, сега пак е яхнала метлата и е влязла в познатото си амплоа на селска скандалджийка, по начина по който само тя може да го прави ... !!!

21

Софиянци

преди 4 години

Са най-ограничените хора в света.Тази сутрин децата им се надишаха с "чистия " въздух.Но те се занимават с Нинова .Убивате децата си,как не го разбирате.?