8

PASSAT

преди 4 години

Имам такава система в колата и е страхотна. Индустрията е осъзнала, че повече няма какво революционно да се направи при системите за пасивна безопасност, затова усилията са в системите за активна безопасност. Колите стават все по-добри и безопасни.

7

Сър Джон

преди 4 години

Имам я тази система в колата си и да , има радар НО НЯМА НУЖДА от КАМЕРА . Радара прави засичането на колите отпред и задейства спирачките . Когато колата пред мен спре рязко ми светва знак на дисплея и спирачките автоматично се задействат .Спаси ме няколко пъти.Последното изричение на статията е пълен ХАОС . Щом РАДАР засича кола или обекти за какво е камерата . И ако камерата не разпознава хора и обекти В ТЪМНОТО или мъгла , как това пречи на РАДАРА да ги засече и да задейства системата .

6

20121

преди 4 години

Е до 20121 има много време току виж вече няма да са нужни коли

5

аз

преди 4 години

Това е планиране: "Промяната ще се въведе от ноември 20121 и ..." могат си го японците ;)

4

Анонимен

преди 4 години

И мр...ъсна е м.ръ..сна дума :D

3

Анонимен

преди 4 години

Тази автоматиката няма да намали инцидентите, ще ги увеличи, поради непредвидено и рязко намаляване на скоростта, както и изнервени шофьори натискащи *** за газ, за да предотвратят излишен спирачен път. Ще стане с като с недомислените копчета по светофарите - откакто ги сложиха народа минава масово на червено.

2

Анонимен

преди 4 години

Ехеее до 20121 година има толкова време, че дори редакторите тук може да се научат да пишат.

1

Анонимен

преди 4 години

Това е тъкмо кат за у нас...и край на джигитите по пътя!