39

Някой

преди 4 години

А какво ще горят в котелаа? Пак пластмаси и ***. На тези , не знам как им викаха и газ да им прекарат, те пак ще горят ***. Горенето на кабели, пластмаси и гуми им е социална необходимост. За тях най вредоносното нещо е образованието и работата. Като криминализират горенето на ***, какво? Глоба? Зарвор? Такова нешо не ги плаши както се вижда до сега.

38

Интересно

преди 4 години

тази инициатива спазила ли е всички необходими разрешителни, отчуждителни и съгласувателни процедури по ЗУТ, които "обикновените" българи са принудени да преминават или отново всичко е ВЪПРЕКИ закона, както винаги когато става дума за ромите.

37

Анонимен

преди 4 години

До тттттчовеко, нали ако пуснат топлата минерална вода за отопление и парно, няма да могат да ни я продават в бутилки и да ни вземат парите по мутренските си СПА хотели- то всичко е пресметнато!

36

Анонимен

преди 4 години

Това е дискриминация в пълния юридически смисъл на думата!!!

35

Анонимен

преди 4 години

Свържете ги с БХК те да им плащат режийните нали са им любимци.

34

Анонимен

преди 4 години

а така ! пуснете им и парно, да им плащаме и него.че до сега бяха само ток и вода.

33

мдааа

преди 4 години

аз предлагам всички да почнем да горим гуми и каквото намерим,да не плащаме вода и ток и може и на нас и нашите баби и дядовци да ни пуснат всичко безплатно!!!Все пак трябва да се грижим за екологията.

32

БЪЛХА ЩЕ ВИ УХАПЕ

преди 4 години

СЛЕД ГЕРОИЧНОТО ВЕСТНИКАРСКО НАЧАЛО ЩЕ ГИ СВЪРЖАТ КЪМ ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ И ЕСТЕСТВЕНО И В НАШИТЕ МЕСЕЧНИ ТОПЛОФИКАЦИОНИ СМЕТКИДА ПОМОГНЕМ НА БРАТЯТА РОМИ ОТ СЪРЦЕ - КОЛКО МУ Е !

31

Анонимен

преди 4 години

Няма оправия. Емигрирах не толкова заради ниските заплати, а от обкръжаващата ми среда. Не искам децата ми да растат и да учат с ***. Картинката е отчайваща. Скоро ще сте 50/50 с отпадъците

30

Анонимен

преди 4 години

Отново дискриминация, да помогнели на гнусните ман..ли - пар.азитите в обществото. Като горят бок.луци - в пандиза, като краднат - в пандиза, като няма какво да ядат - или работят или ***.И защо ми триете коментара, ци.***.ски закрилници?

29

До 28

преди 4 години

Вие сериозно ли цензурирате думата Са,пу!н. Как да не се излъже човек да гласува за Слави после...

28

Анонимен

преди 4 години

Видяхме пак за кои се грижи държавата....

27

До 21

преди 4 години

Това трябва да е Библията на всички политици в Европа. Ако тоя съюз се управляваше от Хитлер, римляните ще участват в "безследно изчезнали". А, и в реклами за ***. Но уви, започна война във най-лошата зима през 20 век... Абе поне Сталин да беше тука, та да го замести малко.

26

Време беше..

преди 4 години

Там отдавна водата е без пари,а сега и отоплението ще бъде решено!Има предложение внесено в Общината,тока от година да бъде на същата формула - 10 семейства да плащат като за едно т.е. сметките на останалите девет да поеме Общината.Защота са бедни и заслужават!

25

Анонимен

преди 4 години

вее и парното ще им плащаме - пълен комунизъм! няма 6, 5...

24

Анонимен

преди 4 години

Тия или ги кълве щъркела или харчат чужди пари.

23

учител по руски

преди 4 години

за избирателите - всичко!!

22

Анонимен

преди 4 години

Най-добре да си идат обратно в Индия там е топло.

21

Гашо

преди 4 години

Тия не разбират от хубаво. Студ и тояга заслужават. Немската ми овчарка има по - високо ай Кю от един смрадлив мургавел

20

майн кампф

преди 4 години

страхотна книга, прочетох я на английски от превода, който се води за най-добър и точен с оригинала. препоръчвам я на всеки, има много какво да се научи. според мен, европейски политик, който не я е чел поне 3 пъти не става за нищо. истински бестселър.