12

Анонимен

преди 4 години

Човек няма ли елементарно възпитание, не е ли отговорен за своя и чуждия живот и хиляди забрани и ограничения няна да му попречат да прсви свинщини. А експертите не са виновни с нищо, те си казват мнението и дават препоръки от там на татък всичко е до самосъзнание.

11

ananio

преди 4 години

Трябва от първи клас да се учат децата на тези работи.

10

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

Вместо да умуват има ли живот на Марс и къде е мястото на ел.скутерите , да отворят ЗзДП ! Там ясно е записано : МПС - всяко ППС с двигател !!! Повтарям с ДВИГАТЕЛ , не само ДВГ !!! Или те не са в час , че електроДВГАТЕЛИТЕ са вид двигатели ?????

9

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

И какво направиха експертите за да свалят велоТЕРОРИСТИТЕ от тротоарите ???? По закон там е само за пешеходци и могат да карат велосипед само деца до 12 г. !!!!!

8

Тази Крумова

преди 4 години

Вместо да дава налудничави идеи,да отиде пред 151НСУ София.Там учат над 1000 ученика но пред входа няма нито пешеходна пътека,няма никакви пътни знаци,за светофар изобщо да не говорим.

7

Радослав

преди 4 години

А кога ще сложите нормално осветление в градовете? Кога по пътищата извън населените места ще има навсякъде пътна маркировка и мантинели със светлоотразители по които да се водим накъде е пътя? Кога ще започнете да кастрите дървета и храсти за да има видимост? Кога ще преградите тротоарите и улиците така, че да може да се пресича само на предвидените за това места? Кога подлезите и надлезите ще се приведат в човешки вид? Първо това направете и ПТП-тата ще намалеят с 60% поне!

6

Каракочев

преди 4 години

Прави ми впечатление, че след създаването на тази агенция уж по безопасност на движението, броят на произшествията и на предлаганите простотии растат в геометрична прогресия.

5

Анонимен

преди 4 години

Лятото как ще се кара след 22 часа и коя школа работи след 22 часа ?

4

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

Тази е експерт , колкото трамваите в Мелник !

3

Анонимен

преди 4 години

Всичко идва от лиготията и безогтоворността сред обществото. И наглостта.

2

Анонимен

преди 4 години

Обезопасили мястото,където загина ученичка.След дъжд качулка.Вместо да обикалят всички критични места и да вземат мерки навреме,те чакат нещо да се случи и тогава реагират.

1

Срам и позор

преди 4 години

Лудостта и бездарието на чиновниците минава всякакви граници,вместо да работят те измислят все глупости който ни правят все по труден живота!?