23

Щирлиц

преди 4 години

А за депутатите ролкови кънки.

22

До 22

преди 4 години

Казваш, че всяка секунда по Ботевградско шосе минават няколко коли, примерно по 8 коли на секунда! 20000-30000 коли са всички едновременно движещи се коли в София в час пик.

21

Истината

преди 4 години

От прогнозните 150 мкг/м3, 117 мкг/м3 са от отоплението с печки и 30 мкг/м3 са заради неизмитите улици. Останалите 3 мкг/м3 са от други замърсители, вкл. автомобилите с под 1 мкг/м3.

20

Ботевградско Г*З

преди 4 години

А всяка сутрин гледам по Ботевградско как идат едни 20-30 000 коли и се питам, защо промениха плана на 3ти лъч на метрото да не излиза на Ботевградско а го спряхте в Левски и сега всичките тия 20 000 коли вместо да стоят извън града се тъпчат всеки ден по Мадрид и Янко Сакъзов по задръствания??? Около Ботевградско е пусто можехте да направите паркинг за 500 000 коли ама дръцки!

19

???

преди 4 години

А какво общо има пренебрежимо малкото замърсяване с ФПЧ от автомобилите, с наднорменото замърсяване с ФПЧ?!

18

Десислава

преди 4 години

Значи пак да се кача на колата ме призовават,а не ми продадат зелено билетче!

17

Анонимен

преди 4 години

Какъв абсурд: властимащите мутри, дето се движат в кортежи по 10 коли на НСО, призовават феодалното простолюдие да се вози в скъпия, мръсен, бавен и нередовен градски транспорт. Слезте вие от мерцедесите, които сме ви купли ние с нашите пари, и тогава давайте съвети, наглеци.

16

Анонимен

преди 4 години

Искам Фънда и ко, дето много се бият в гърдите сутрин да се возят в метрото... е, те така да се бутат с гражданьете, а те да ги скубат, настъпват и пр. И вечер към 18.30 също.Умишлено не се поддържа градския транспорт, за да може всичко живо да се вози на метро и да си избият бързо паричките.

15

Анонимен

преди 4 години

Абе, откога на мъглата ѝ викат "фини прахови частици".

14

?

преди 4 години

Тези буферни паркинги са на крайните Метростанции. Още с постояването им беше широко прокламирано как, ако паркираш там и ползваш метро нищо не се заплаща за паркинг, билета от метрото бил платен талон един вид. И сега не мога да разбера тихомълком в някакъв момент са я отрязали тази екстра или днес ни имат за канарчета, че уж ти дават някаква екстра в името на по-чист въздух? А защо никой от държавните чиновници не слезе от служебния автомобил?

13

Анонимен

преди 4 години

През крачола ми е какво се диша в София.Нека най-после се разбере,че срещу природните закони не може да се върви.В Софийското поле има място за не повече от половин милион души население.Инак следва това,което виждате.Хора,не се подавайте на медийната пропаганда и не си пращайте децата в прехвалената ни столица.По-хубаво от родното място няма.

12

Медуза с ланец

преди 4 години

Селска история.

11

Анонимен

преди 4 години

Мръсен му въздуха на ***, дошъл от село, обаче никой не иска да слиза от колата, нали ?

10

Анонимен

преди 4 години

С моля и ако обичате няма да спрат колите. Само със забрана и плащане на големи такси може да стане. В Лондон плащаш 50 паунда за да минеш през центъра, а за всеки ден за месец стават над хиляда паунда . Това е начина.

9

Анонимен

преди 4 години

Абе не сте ли започнали вече с нова порция пропаганда как Софето било центъра на вселената и всички които не сме все още се юрнали натам да го направим по-скоро.Как там имотите се продават като топъл хляб,а заплатите са от 10 000 евра нагоре.Как населението доближава,че и надминава вече Истамбул и Мексико сити.Също така"за съжаление"колко зле се живее в Провинцията и особено в Северна България.Как младите бягат от там като по времето на великото преселение на народите.Ха дишайте сега и мълчете.

8

Airinfo

преди 4 години

Честито на гражданите в ж.к. Банишора, на потомствените софианци около пл. Журналист и на другите в ж.к. Хаджи Димитър, в момента вие дишате въздух замърсен с финни прахови частици ДЕСЕТ пъти над нормата.

7

Поздрави от Поморие

преди 4 години

А зеления билет къде изчезна?

6

Софиянец към 4

преди 4 години

А дано, ама надали.

5

КН

преди 4 години

Аааааа, не ми се буферира!

4

Анонимен

преди 4 години

При достигане на критична маса, ще се премести столицата от при шопарите ...