50

30 сребърника

преди 4 години

За прoдажните бeзродници ако си срещу корумпирания ЕС, тогава автоматично трябва да си русофил. От прoдажния им мирогред, трябва да си се продал на някого и не може да има друго положение.Колкото до ЕС - не може за едното безвизово пътуване и евтини телефонни разговори да оставим съюза да унищожава икономиката ни. Вместо еврофондовете да направят икономиката ни конкурентноспособна на европейския пазар, с финансовата подкрепа на тези фондове се създаде един мaфиотски политически елит.

49

Много Яко!

преди 4 години

Все повече приличаме на мазохисти

48

ИСТИНАТА и ПОЛОЖЕНИЕ

преди 4 години

Англия като излезе от ЕС си има британската общност, ние ако излезем от ЕС ще си имаме само евразийската и анадолската общости. Това Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!!

47

Анонимен

преди 4 години

49"А България кога ще бяга от този конслагер"V - обрезаниЯ ти бягай в Комсомолск на аМур да помагаш да правят централна канализация, че се вмирисаха.

46

Англия ще остане

преди 4 години

независима държава, дали е в ЕС или извън, но ако България излезе от НАТО/ЕС ще бъде разчленена между Руската империя и Турция, цар Путин и султан Ердоган отдавна се разбраха за това кой какво ще 'освободи' по българските земи.За русофилите това е радостна новина, защото те имат гъвкав гръбнак, но за българофилите това ще бъде краят.

45

V

преди 4 години

А България кога ще бяга от този конслагер ? Евродупитатите на бг партии вземат 17 000 ? ,,заплати,, за да не бягаме .ТОВА НЕ Е ЛИ КОРУПЦИЯ ??? Само питам де не че не вярвам че четвъртия райх е хилядолетен .И че България не трябва публично да дискутира кога и при кви условия вече няма да е възможно да останем в райха .

44

Мда

преди 4 години

Има нещо вярно тука....

43

Ши бегат а

преди 4 години

Преди години имаше кандидати за напускане на СССР,но им пратиха танкове,че и бой ядоха.Освен да чакаме Немски танкове из Лондон и бити Ингилизи от СС дивизии ....

42

Анонимен

преди 4 години

Как няма да протестират местните политици.Нали и те са на ЕС хранилката като нашите предатели.Най-хубавото е ,че организацията където влезем се саморазпада и няма да чакаме дълго.

41

Анонимен

преди 4 години

Много точна карикатура. Браво на италианецът.

40

Факт

преди 4 години

До АнонименИма много държави,които не са в ЕС и са по-добре.Има и такива,които не са по-добре,но се развиват много по-бързо от тия в ЕС.Изобщо ЕС не е панацея!Не казвам че идеята ЕС е лоша,напротив,много добра БЕШЕ,ама и разказаха играта напоследък...

39

Анонимен

преди 4 години

Абе Джонсън уж все бяга от Аушвиц ама в тоя Аушвиц нито някой го държи на сила нито някой го иска а вместо това той седи на вратата и се чуди дали да излезе или не и накрая чак се наложи пазачите на Аушвица да му помагат насила да излезе.Дано тоя път успешно избяга от Аушвиц че вече в Аушвиц им писна и искат да си починат от него и доброзорното му бягство.

38

BGexit

преди 4 години

ЕС налага разни содомски конвенции и стратегии, купува правителствата чрез разрешаване безконтролното източване на фондовете. Спират фондовете, ако не се изпълнява дикататът на съюза. Обезлюдяват села и градове. Ядем заместители на храни. Националната икономика се унищожава, защото вместо чрез фондовете да става конкурентноспособна на европейската, мафията щави и фондовете, и бизнеса (суджуци и каквото се сетите).

37

Анонимен

преди 4 години

Това не е била немска земя,немците са живяли в една малка най-северна част на Европа,след което започват да грабят чужди територии и нямат насищане,така се ражда Австрия и Германия,Австроунгария дори е заграбила българските земи на север от Дунав,затова Англия,Русия и Франция се опитват да спрат непрекъснатия им немски ламтеж за чужди територии и водят две войни с тях за това.

36

Х

преди 4 години

До гДо men.Заради избиването на германски семейства в бившите територии на Прусия и след ПСВ не е било от никакво значение за никой освен за немците.Германската история наподобява Българската в отношение на отрязани граници но немците предпочетоха да запалят целият свят пред това да си трйкат.Комунистите използват етносите тогава зада правят изроdщини и го правят и днес с всички малки групи.----Това не е била немска земя,неците са живяли в една малка най-северна част на Европа,искали са да г

35

Анонимен

преди 4 години

До между друготоРумънците и българите не са никакъв проблем на Англия,дори внасят малко бели европейци чрез тях,Англия е притискана да излиза от ЕС,това не е желанието на британците.

34

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ за първи път термина "борба с комунизма" възникава от нацист и от фашизма,за отмъщение,саморазправа,убийства,налагане на власт с насилие,но няма никакъв смисъл в тези думи,защото комунизъм никога не е съществувал на практика.

33

Анонимен

преди 4 години

На тези,които искат да излизат от ЕС,нека ми посочат една държава,която да е по-добре от европейските държави!Или искате да станете бедна и свръх криминална латино държава или Ирак или Сирия или някоя полицейска държава,или коя друга?Посочете една държава.Засега няма по-добро от ЕС за България.

32

Анонимен

преди 4 години

До дВ България никога не е имало комунизъм,бяхме НРБ(народна РЕПУБЛИКА България) и бяхме социалистическа държава и бяхме толкова хармонична,социална,спокойна и свободна държава,че дори не си заключвахме вратите докато отиваме до магазина,думата "комунизъм" се използва като бухалка от демократите срещу всеки,който не им е удобен,но комунизъм никъде няма,всъщност комунистическите идеи се раждат от интелигентни западни учени,но са жестоко преследвани от капиталистите.

31

д

преди 4 години

Бил съм дете в края на комунизма също и така съм бил дете когато се присъединихме в този ш*бан ЕС. Някой питал ли е нас новото покоеление дали искаме комунизъм или ЕС? Старите *** ни докараха до това положение. Ние плащаме тяхните грешки. Нали те всичко знаят по добре от нас и нали трябва да не се прекъсва възрастен защото имал повече опит в живота хахаха