14

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ щооооо...еж си на воля! Здраво дъ, здраво пъ...

13

Анонимен

преди 4 години

Мога да ям люти чушки в големи количества, но се ограничавам до една на ден, а ако е суперлюта може и два дни да я ям. Не че не мога и няколко суперлюти чушки да изям на едно ядене, просто не искам.

12

Коментадоре

преди 4 години

До до 1Иииии, че хората там не *** ли, бря?!?...

11

Коментадоре

преди 4 години

Тоооо "сърдечен пристъп....мозъчен инсулт" и т.н. - добре. Ама с гастроинтестиналния тракт какво става при редовна (зло)употреба с люто, а? Пишете всичко.

10

Ядосан

преди 4 години

Чушки има ама цената на сланината видяхте ли я ?! 15 лева за килограм !!!

9

Анонимен

преди 4 години

Един комшия цял живот ядеше люти чушки и накрая на 60 години умря от рак! А и освен това са противопоказни ако имаш хемороиди !

8

Анонимен

преди 4 години

Иде Коледа, яжте шкембе чорба, боб, сърми - всичко с яко люти чушки. Руйно вино да се лее. Здрави сърца, здрави души, здрав народ! Не сме цъфнали и вързали, но дойде време да запразним малко и да позабравим гадното.Весела Коледа!

7

РусенецЪ

преди 4 години

Точно Каролина Рипър си отглеждам в няколко саксии. За директна консумация си е твърде екстремно преживяване, но си я суша, смилам и се получава превъзходно чили. Просто е по лесно за дозиране после.

6

до 1

преди 4 години

Ами, как да ви кажа, статистиката е много интересна наука. Оказва се, че в Мексико, гастрити, язви на стомаха и дванадесетопръстника са изключително рядко срещани. А случаите на карцином на стомаха са екзотично изключение.

5

До Иван

преди 4 години

Хайде разкрий цялата рецепта с червено или бяло вино.Зевзеча се за виното, ама за чушките и сланината ми събуди апетита и няма да мирясам, докато не купя сланинката.

4

ined

преди 4 години

Като се назобаш с наистина люти чушки: нага вайпър, скорпион или рийпър очите се оцъклят , времето се забавя и в един момент спира.

3

Анонимен

преди 4 години

ами...стараеш се да избегнеш семчиците, да "подложиш" - както ти обясни номер 2, и най-важното - не участваш в реалити ФЕРМАТА, защото там може и линейка да ти викнат, след като те натровят с люти чушки. но ФЕРМАТА е друга тема.както казваше баба " Г.З ГЛАВА ЗАТРИВА" !

2

Иван

преди 4 години

В този сезон смилам дневно по един буркан пукани люти чушки със сланина и нямам проблеми с настинки и тем подобни неразположения.

1

Анонимен

преди 4 години

А, как лютите чушки действат на стомаха? Гастрит, язви и т.н.