24

Анонимен

преди 4 години

Комунистите са ни ясни-за лекарите не трябва да има заплати.Още хан Омуртаг е отбелязал , че ,,човек дори добре да живее-умирa и друг се ражда,,.Понеже за сега както и да се лекуват болните, в края на краищата -умирaт, то пък Правителството , подкрепено от БСП искат въобще да не се заплаща за лечениеСамо 1/3-та от средствата ,които влизат в болницата за заплати,останалите са за лекарства и издръжка и не стигат за апаратура. Ама завистта е нелечима болестЗаплатите им виновни

23

Анонимен

преди 4 години

Целият този шум е защото Касата ,,оряза през декември лимитите на всички болници,,Въвели са някаква ,,нова методика,, и то точно през зимния сезон, когато хората боледуват по-често.Сега бързат да внушават колко са ,,лоши,, лекарите.

22

Анонимен

преди 4 години

Корнелия Нинова ще бъде още по-неподготвена от Бойко за справяне с проблемите на здравеопазването

21

Анонимен

преди 4 години

Петя Славова--Пълен смях сте и как да въртите продажните си *** и да триете всички коментари който опонират на партията наследник на БкП една такава дето има претенции,че е на 100+години.-Къде Ви е свободата на словото ,като ежеднено бълвате глупост след глупост ....

20

Пациент

преди 4 години

Искането за доза справедлевост от сестрите не е маловажно! Та в коя цевилизована страна на болниците се плаща за брой минали през нея пациенти? Колкото повече-толкова по-добре! А не трябва ли за Вашия труд да се съди-малкото болни, добра Ваша/на всички лекари/ работа и това е мерилота за качественото здравеопазване! Всички лекари се правите на обидени! Може да не съм съгласен с всичко изнесено от сестрите, но в повечото неща, това е истина! Има лъжи! Има кражби от парите на всички нас!

19

Анонимен

преди 4 години

Срещата с БОГ БОКО няма да даде никакви резултати! Докато не се направи рестарт на "ВЕЛИКАТА" здравна реформа и се извършат спешни промени в статута на болниците-пазари..всичко ще си бъде по старому! Резюме от срещата:"Татко каза, че ще ми купи колело-ама друг път" !!!

18

лекар

преди 4 години

Имало лекар с 200 000 лева заплата .Може ,даже се сещам кой е и го има в листата на висшето ръководство на една от политическите партии.

17

Анонимен

преди 4 години

Частните болници не трябва да се финасират от НЗОК, която сега източват и пари ще има.

16

Анонимен

преди 4 години

Когато започнах работа със 111 лева ,директорът мошеник получаваше 4000 , после болницата фалира ,и 4 години нямаше парно.1995-1999г.

15

От системата

преди 4 години

Крадлив мошеник от Пирогов.Защитаваш частни корпоративни интереси.

14

Решение

преди 4 години

Министрите ще дават заплати на лекарите,лекарите на сестрите,сестрите на санитарките,а санитарките-на чистачките.Такава е боковата логика.

13

Анонимен

преди 4 години

Редуциране на болниците до 150. Плащане от здравната каса само за държавните и общински болници. Който иска да го лекуват в частна да си поема разходите. Лична здравна карта на всеки пациент. Криминилизиране на документални надписвания и представени пред ЗК неверни данни. За рецидив - лишаване от правоспособност! Това ще оправи системата!

12

Питам

преди 4 години

До Анонимен 19 200 000 лв. за колко години ? Има и такива , но са малко и са за затвора.

11

До 19

преди 4 години

Как ще казваш, колко да е заплатата на доктор бе? В частния сектор нямаш никакво право на тъй. Само в държавния сектор, ама там тия с 200 000 лв заплати са със връзки.

10

Анонимен

преди 4 години

По канал 3 излъчваха на живо-смех.Жалка картинка.

9

Месут

преди 4 години

В Турция всяка една медицинска сестра е задължена да прави орална любов на пациента. За това й се полага бакшиш. Още като студентки ги обучават в часовете по практика да правят това. По-напредналите стават лекарки.

8

Анонимен

преди 4 години

Имате три основни задачи1.Да се върне контрола и отдела,който контролира образованието и да не се купуват дипломи2.Да се поправи калпавата здравна система и на лекарите да се сложи таван до 7 000 лева заплати,а на сестрите минималната да е 1000 лева3.Първи приоритет да са пациентите и доброто обслужване,а частниците да не точат касатаИма лекари,които получават над 200 000 лева заплата,а най-ощетените са пациентите,защото няма качествено здравеопазване и дипломите на лекари и сестри се купув

7

НЕКА ИМА ПРАВДА

преди 4 години

Да правят по-малко фeдеpocи на докторите, повече старание, повече работа. Другите хора също се нуждаят от по-висоси заплати. Не са само тези дyxачки в бели престилки.

6

Анонимен

преди 4 години

Стиснат ром.За некви умрели самолети може да даде 5 милиарда а не може да вдигне заплати на хора които очевидно мизеруват.Колко е задръстен мислех че след третият мандат ще стане поне малко човек ама от тоя етнос трудно,трудно стават хора.Особено ако цял живот са били охранители.Офф аре да минават там колкото години има още да живее тва изкопаемо от времето на Сталин и да полега в гробищата.Със сигурност следващият няма как да е по-лош или задръстен.Моля ви стига избирахте ушеви и пожарникари.

5

Щерю

преди 4 години

То всички българи на минимална заплата могат да имат същите справедливи искания...