10

Видяхме по ТV

преди 4 години

Дали са пример как може да се отоплява къща без да се замърсява въздуха.Но чухте ли какво каза възрастната ромка, в чиято къща бяха монтирали ДАРОМ въпросната инсталация?Тя рече: "Да дойдат да направАт и на другите!"С други думи, показват им как може да бъде решен проблемът, но ромското мислене работи по друг начин. Дори не помислят да си направят труда те самите да си монтират такова отопление, а призовават някой да дойде да им го подари ида им го монтира, ДАРОМ.Това всъщност е проблемът!

9

Анонимен

преди 4 години

Фалултето ще плащат ли за парно както аз плащам или за тях е гратис. За мен гратис може ли? Работил съм 40г за тази държава, такси съм плащал и не съм осъждан ... даже ако трябва ще се прекръстя на Мюмюн. Защо продължават да насърчават лентяйте които никога не са работели. Който работи има ... аман от *** народ и стопляне на циклами.

8

Анонимен

преди 4 години

Нали с пари от нашия джоб осигуряват на онези от "Факултета" помощи за отопление, изчислени така, че всяко семейство да има поне по едно топло помещение през студения сезон?Защо тогава онези горят *** и замърсяват въздуха?

7

wtf

преди 4 години

"ще намаля" ?! и малко уроци по български също има нужда ...

6

Съчувствам на онези,

преди 4 години

които са работили по 35-40 години и коректно са се осигурявали, а сега зъзнат в студени жилища, защото са си откачили радиаторите, а токът е скъп за тях и затова ползват електроуреди за отопление само по веднъж-два пъти дневно, като ги включват за по половин час.За младите здрави мързеливци от "Факултета" и други подобни маАли ще кажа само, че отдавна изтече периодът, през който бяхме склонни да даваме морков от съчувствие. Сега вече дойде време за нещо друго. Ако работи,ще има пари за ТЕЦ и ел

5

Анонимен

преди 4 години

Много моля, спрете да го употребявате този диалектизъм НАМАЛЯ...няма такава дума...

4

Анонимен

преди 4 години

Държавата цирк, нови представления всеки ден.

3

Анонимен

преди 4 години

Ще топлят ромите с прегръдки?

2

???

преди 4 години

Защо дават трибуна на вандали?!

1

Анонимен

преди 4 години

Дрън-дрън