153

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"В Китай няма демокрация и не се провеждат избори. Страната се управлява само една партия която авторитарно решава и определя"И при нас е така! С тази разлика, че има избори. Които обаче се печелят по всякакви начиниТе поне не лъжат народа, че той управлява. А да не говорим, че управляват 100 пъти по-добре от Бойко и герб! В крайна сметка, резултатът е важен. По-добре авторитарна, но компетентна и милееща за родината власт, отколкото "демократична", но корумпирана и некадърна

152

Анонимен

преди 4 години

До от ХоландияСтига си лъгал хората и си ги призовавал да емигрират! Нито в Испания, Холандия или Австрия, нито някъде другаде цените падат. Цените винаги растат! Официалната инфлация в Англия например е около 4 %. Заплати и пенсии се индексират според инфлацията и също леко се увеличават. Спадане на цените, доколкото аз знам, е имало само в началото на соца, на няколко пъти. Но то е икономически недалновидно

151

Бат Ви Бойко - Вожда

преди 4 години

Какво пак мърморите бе, от какво недоволствате - цените се вдигали, ами ще се вдигат, като се вдигат цените се вдигат и печалбите и данъците с тях. Така се прави богата държава, с високи данъци и пълна хазна. Ама че пpoст натод мaмa мy стара!

150

Анонимен

преди 4 години

Тук Курц отново потвърди намаляване на данъците и защита на границите. Директно го каза - новата коалиция ще се бори с бежанците и политическия ислям. Това е канцлер, ИСТИНСКИ канцлер. Да ви е честит тиквунчо и курнелийка. Тук данни за водата се актуализират ДНЕВНО на страницата на която и да е община. Затваряй!

149

Анонимен

преди 4 години

Не ке да има живот в Тикволандия.

148

Боко

преди 4 години

До 2019год.60%напуснаха Б.Г.2020год.ще ибиагат още20%.И да си останат само управляващите...И Собственика БЪЛГАРИЯ.БОИКО БОРИСОВ

147

Щерю

преди 4 години

Властта действа на принципа - Що да не?! Първо общините печелят финансиране по Евро-проекти за обновяване на ВиК системите; изграждат ги. После обаче, новата ВиК врежя е повод да извиват ръцете на народа да плати извършените ремонти, с по- високите цени на водата. Една работна - два пъти платена. Ами що да не... като им се краде...

146

капитан Силвър

преди 4 години

Това са общински данъци и цени, с които правителството няма нищо общо.Така или иначе, в нашия град няма нито повишение на цените, нито на данъците.

145

1

преди 4 години

другарката караянчева,пожела ,по-високи доходи от по-високите цени на ток,вода парно,през новата 2020г.

144

баико

преди 4 години

крадливото правителство така излага народа си и тихомалком си прави как во му е удобно да си краде от пропадналите хора.

143

Анонимен

преди 4 години

Благодарете на мафията която тази година ще стане по-богата на наш гръб и пак да гласувате за Боко Суджука догодина.

142

БАНко

преди 4 години

Това е непубликуваното новогодишно послание на селянина от Банкя Примчото Бойко Методиев Борисов !

141

Анонимен

преди 4 години

Благодарете на вожда за този "хубав" живот.

140

минувач

преди 4 години

Ако някой живее 69год., а от 64 е пенсионер, но ги има 38+ стаж, кво се получава ? Взима пенсия 5 години. Е, как някой, който е на 25 да иска да се осигурява, като знае, че може да ритне камбаната на 66 ?! НСЙ (за 2019г.) дават очаквана бъдеща продължителност на живот (за София) 69год. за мъжете.

139

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно аз като съм на 25 години на колко години ще ме пенсионират. По всяка вероятност ще ме пенсионират на 80 години. След 35 години синовете и дъщерите на Мутрите ще ми определят стаж и възраст за пенсия. Само че ще ме гепят за долуподписания да му свирнат на ***. Тази година се изнасям в чер, на държава бял живот да живея.

138

от Холандия

преди 4 години

Тук от нова година цените падат със 17% а заплатите се вдигат с 23%. Бягайте от България.

137

Анонимен

преди 4 години

Абе вие сте много добре при тези мутри бе. Тук в Австрия всички цени падат заплати и пенсии се вдигат. Тази година ще се пенсионирам на 61 и 2 месеца а при вас на 64 и 3 месеца големи тарикати сте бе. Докога ще търпите сеяндурите да се бъзикат с вас бе. Има ли народ който да се противопостави на Мутрите или са ви взели страха. Откакто ние които се биехме с полицията и жандарите се изнесохме Мутрите си правят Гаргара с вас бе.

136

Демократ

преди 4 години

При демокрацията умните и кадърните хора успяват и забогатява и си живеят живота, само на простите и некадърните другари животът им е тежък и само плюят! Демокрацията е най-добрата система, умните и кадърните демократи вече 30 години живеем все по добре.

135

Социалист

преди 4 години

Предлагам да сменим разбойника Бойко с честната социалистическа капиталистка другарката Нинова и всичко ще се оправи!

134

другаря

преди 4 години

Другари и през 2019 не ставахме за нищо и през 2020 пак няма да ставаме за нищо и само ще си седим да си плюем по Бойко и успелите хора в България. п.п. Да оплюем Бойко все едно той ни е виновен, че не ставаме за нищо. Успех, другари, пишете и не го жалете, нищо, че сме една тумба неудачниците дето по цял ден пишем, то и без това никой не ни чете глупостите дето сме написали.