41

Ицо

преди 4 години

Пълни глупости,общините и тяхните слуцители(сърдити,охранени лелки) си работят като през кумунизма и никой нищо не го интересува.Кафета и цигарки,следобеда чайчета ,а ти си търчиш и висиш от гише на гише и от врата на врата.....

40

Радослав

преди 4 години

Данчето ще научи 150 герберчета да поръчват през фуудпанда обяд за всичките си колеги и това ще им е електронната услуга! Или някаква върховна глупост като дигитализиране на статистическата вероятност която общината изготвя за да следи популацията на краконогите червеноклюнови герберуги! Ако са в много добро настроение и имат желание може да направят електронно подаване на документи за интегриране на братята, все пак те си я избраха и тя ще се грижи за техния кеф!

39

Радослав

преди 4 години

Абе системата на митницата се срива през ден, НОИ и НАП имат електронни системи само на хартия, още карат пенсионерите да обикалят по работещи или отдавна фалирали заводи за да си доказват стажа вие за електронни услуги в София, хахаха! Колкото Свинетзила успя да направи електронно правителство, толкова и Данчето ще ви направи електронни услуги! Данче, електронна услуга не е когато научиш общинарите да си поръчват лапачка през телефона!!! Електронна услуга е когато е в полза на обществото!

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38А за архива отговаря леля Пенка, която е в отпуска. А Пешо, който я замества, е отскоро и нищо не разбира.

37

Анонимен

преди 4 години

До времетолети"институциите нямат връзка една с друга ..."Институциите често нямат връзка и със себе си. Пробвай да изискаш някакъв документ от преди 2000 година - не били дигитализирани, някъде в архива ...

36

Анонимен

преди 4 години

гербераско недоразумение

35

времетолети

преди 4 години

На много места в администрацията още не могат да се оправят на хартия,институциите нямат връзка една с друга ...

34

йоууо

преди 4 години

Фандъка срам няма. Само ако знае как я псуват и кълнат хората. Дано я стигнат, измъчи София и окраде парите на хората.

33

Анонимен

преди 4 години

Научили са я да говори глупости, за даотклонява внимание и тя нонстоп сепробва.Много хубаво глобява,многохубаво забравя- диференцирано билетчеЗа въздуха,неможе да реши проблема ,аи мъглата няма да се вдигне до март.Нодотогава ,няма зелен билет.Некадърно-то неразбира ,че не се диша(тя),да оставим,че не е избрана като хората.

32

Анонимен

преди 4 години

Какви електронни услуги, като събират с метли *** по улиците

31

Люлин 1

преди 4 години

Автора на статията дискретно коментира Страничните ефекти от хапчетата които Юрданка приема.

30

Анонимен

преди 4 години

Данчето да се научи един тротоар да отремонтира, после електронни услуги и кацане на луната.

29

Анонимен

преди 4 години

Като гледам снимката, Данчето е изтървала трамвая

28

Провинциалист

преди 4 години

абе да попитам - тази сега ли е станала кметичка? че само обещава - а пък не плюе и се оправдава с тези преди нея? Е Бати Боко (почти) два мандата изкара да се оправдава със Станишката. Та или е 'много коректна' или - тя и преди си е била кметичка и няма с кой да се оправдава?

27

Слуги Пеевски

преди 4 години

Вместо да ни занимавате с Фандъковите глупотевини!?Да бяхте написари за стачката във Франция! Те, това е Народ, а не ***! У нас няма профсъюзи, но си имаме бивши доносници на ДС,които се"грижат" нашето блогополучие, та за това сме на тоя хал! До кога ще целувате зад... ци СИК-аджийски и ще ти досаждате с "постиженията"им !? Анатема на Сашо Нереза!

26

Наблюдател

преди 4 години

Идват и 150 000 шведи от страната в близките 30 години, които не могат да четат.

25

Член 1

преди 4 години

Шах с пешката!

24

МАЛКО СЕ БЪРКА

преди 4 години

ИСТИНА Е !ПРОСТО ЛОШО ГЛЕДАТЕ.НА 50 ВРАТИ НА БЮРАТА В КМЕТСТВОТО В СОФИЯ СА МОНТИРАНИ КИТАЙСКИИ БРАВИ ОТВАРЯЩИ СЕ С ЧИПКАРТАЩЕ СЕ МОНТИРАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ 100 -ОБЩО 150 БРОЯВСИЧКИТЕ ЕЛЕКРОННО ОБСЛУЖЕНИВИЕ НЯМАТЕ И ПОНЯТИЕ ЧЕ ТОВА СИ Е ЕЛЕКТРОННА УСЛУГАТАКА ДЕ !

23

МНЕНИЕ

преди 4 години

Ако може да качват на Сайта и Обществените Поръчки , преди да са решили КОЙ ще ги Изпълнява . Тогава може да се случи да се пресечат тези Корупционни Схеми

22

Анонимен

преди 4 години

ще паркираме виртуално, но ще плащаме реално