говорим за вкусно пуешко месо сочно ароматно майната му дали е полезно яжте си свинските и телешки буламачи аз обичам пуешко заешко агнешко патешко и всякакво дивечово месо
Ъхъ, свършиха прaсетата и ша мааме американски пуйки. Подхвърляте ни копирани католишки статийки - не вървят в България тия глупости.
но на селската баба пуешкото. Пък е скъпичко, щото хем домашното е рядко, хем на промишленото хормоните доста пари струват.
Само да вметнем, че масовата пуйка е българска или внос от Франция. В САЩ на Коледа пуйка не се яде често- яде се на Деня на Благодарността. Пуйката в Европа е масово Коледно ястие- Германия, Франция, Австрия- навсякъде се харесва. Чисто и полезно месо. Тази Коледа пуйка не ни се яде, ние ще правим капама- наденица с дивечово и телешко месо, свински пържоли, пуешки бутчета, телешки и свински ребърца- всичко в специална марината и с кисело зеле в гърнето на бавен огън- разкош.
най големите ползи от пуешкото е за вносителитеще им изкупите залежлите американски мисиркии ще им осигурите една добра печалба
пуйката никога не е била традиционно ядене на трапезата българска!американците да му мислят! ако искат да им ядат курешките на пуйките!
Това може да е по скоро традиционно на американската трапеза, но не и за българсакта или евопейската като цяо.
Ползи от хапването на пуешко месо