8

Анонимен

преди 4 години

Ама нормално. Нали ГЕРБ откраднаха парите.

7

Анонимен

преди 4 години

Така сега остава да свие един студ да гръмнат тръбите и радиаторите та ремонта да се повтори, а защо не и потрети.

6

Закривай

преди 4 години

Направо да го закриват този град.

5

.!.

преди 4 години

Хе хе значи сега пари се КРАДЪТ от спортните зали! И в Харманли направиха "ремонт" на старата спортна зала! Епа ... по-добре да си я бяха оставили не ремонтирана! Не за друго ми ремонта струваше 5-6 милиона лева, но изглежда, все едно тоя ремотн е правен някъде 1902г. когато все още не знаели мнооого неща ни за спорт ни за сгради и строителство изобще!!! Та така!

4

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSВсе ми е тая от кои фирми се правят стига да се ПРАВЯТ!. Като видиш такова фиаско и си викаш Бах и нагледците! Не стига че тези обществени поръчки се плащат тройно, ама няма и нищо направено накрая - Както стана с Ларгото - същото като беше навремето навремето при Станишев!

3

Анонимен

преди 4 години

Поредното нагло крадене на пари от престъпни групи в Перник.Ще има ли осъдени? До кога ще страда населението на града от пресъпната управа?

2

Анонимен

преди 4 години

СЪСИПАХА Я ТАЯ ДЪРЖАВА ЕЙЙЙЙ , КОГА Е БИЛО ТВА БЕ ?????????? ВСЕ ПО - НАДОЛУ ЩЕ ЗАТЪВАМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Waffen SS

преди 4 години

Тези ремонти се правят от определени фирми,чийто собственица са свързани с правилните хора ,от правилните политически партии,като допълнителна екстра цените трябва да са астрономически,за да има за всекиго коледно подаръче.Пак добре,че залата има покрив,а че ще протече това е повече от сигурно.Нито ще е за първи път, нито за последен