15

Койчо

преди 4 години

Цената на водата скача от 1 януари а пенсията от 1 юли

14

Не давам и стотинка

преди 4 години

Ако има балъци да плащат!

13

A

преди 4 години

В някои населени места около ТЕЦ Бобов дол, благодарение на италианския ***, водата е отровена. И там ли ще плащаме висока цена за отрова, а Здравеопазване - йок.

12

Чашата

преди 4 години

Ще прилее с това поскъпване на водата ,тока и всичко не си играйте с търпението на народа.

11

сиромах

преди 4 години

Докато овцете плащат и даже не блеят, водата ще се повишава като цена и ще се понижава като качество!Шефовете на ВИК си получават хилядарките,а че 70-80% от водата изтича в земята изобщо не ги боли и защо да ги боли като заплатата им не е обвързана с водозагубите още повече,че простаците си плащат и кютат!В Хасково от много години водата не става за пиене и готвене,загубите по преносната мрежа са огромни,но шефа си взема 4500лева и много ама мноого го боли оная му работа за цената!!!

10

Реалист

преди 4 години

Всички тръбопроводи в страната са изградени от социализма и благодарение на него се построиха и язовири до всички големи градове. ВиК операторите само използват построеното някога до последно и едва им се къса от сърцето пари да закрепят някоя пробойна по вече старите тръби. Гледат само да печелят и укриват доходи, а пишат изкуствени загуби чрез кражби, които един ден държавата ще плаща.

9

Анонимен

преди 4 години

Да, през тази година достигна 40% инфлацията.

8

Анонимен

преди 4 години

Монополисти мултимилионери като всички останали доставчици на общрствени услуги, които крадат от залъка на изнемогващия българин. Държавата с най-лошо качество на всички стоки и услуги, но с най-високи цени.....

7

Смирен депутат

преди 4 години

Българските пенсионери с 219лв минимална пенсия,няма да го усетят.Нрщо за тока не чух кога ще скача цената?

6

Анонимен

преди 4 години

Нашата вода много хубаво я чистят като и хакнат 1 тон хлор много ароматно мирише. Даже пиейкия се дезинфекцираш от вътре и грипа стои на страна от теб.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

То това важи за всички стоки и услуги, а не само за ВиК.По-добри услуги от ЕРП-тата ли получаване като се вдига цената на тока всяка година ?Не !По-качествена храна ли ядем като и се вдига цената ?Не !По-качествени горива ли зареждаме в автомобилите си като се едигна цената им ?Глупости ?Бойко превърна България в кoчина, в която добре се чувстват само монополистите и ромите.И калинките на ГЕРБ разбирс се.

4

Анонимен

преди 4 години

Докога ще ни дерът с нови сметки за ток,вода,парно,храна,услуги?

3

стига бе

преди 4 години

Тия трябва да се прекръстят на КГПМ - Комисия за Гарантиране Печалбата на Монополистите!Да се закриват, ще спестим едни разходи за заплати и облаги на дерибеите там.

2

то се знае

преди 4 години

Тия от Перник са виновни. Източиха язовира и сега всички ще плащаме по висока вода.

1

zeus

преди 4 години

Изберете си пак тикви да ви управляват....