12

Анонимен

преди 4 години

Трумп е Пич!

11

Анонимен

преди 4 години

Тръмпи, Тръмпи, посра са бате

10

Анонимен

преди 4 години

Много неприятен за гледане с това оранжево лице, този морковен тен на очилца са солариум

9

yes

преди 4 години

демократите знаят че процедурата няма да мине при сената но нарочно поддържат импийчмент за да вземат гласове от колебаещите се щати, искат да вземат и сената и хауса и тогава дори и преизбран те ще му извиват ръцете. толерастолиберастите са много агресивни и нагли и просто ти спускат закони без да ги интересува ти ще протестираш ли искаш ли ги, те просто налагат.

8

До 7

преди 4 години

Ноам Чомски и Джордж Сорос са основните борци срещу Тръмп.Повече от медиите и Холивуд им пригласят.Младите в университетите са петимни за революция.Латиното и зелените начело с Котез са също с тях. Рано или късно ще проумеят,че Тръмп е бил прав защитавайки истинският работещ американец,но защо трябва да ,,ручат жабетата".Социализмът е хубава ТЕОРЕТИЧНА идея,но на практика видяхме всички които го ,,опитаха" до къде ги доведе.

7

Анонимен

преди 4 години

Демократите са обзети от силно олевяване.Те искат да направят социализъм в Америка.Кандидатът им за президент Бърни Сандърс сам казва че е,,демократичен социалист ?!?!?"Младата ,,звезда на зелените,Александра Кортез които са в съюз с демократите искат да строят ,,демократичен социализъм" в САЩ.Да има държавно планиране,всички да са равни и въобще нещо което ние преживяхме,а те нямат представа що е то на практика......Руснаците в момента правят обратното.Трябва САЩ да се опарят за да проумеят.

6

Ха-ха

преди 4 години

По CNN(телевизия свързана със Со*рос) плюят Тръмп денонощно и това май започна да омръзва.Освен това,покрай импийчмънта се повдигна въпроса:Какво аджеба са правили Байдън и синът му в Украйна?И най-вероятно на Байдън няма да му понесе отговора...

5

+-

преди 4 години

А защо не казват тези медии("свободни и незаивсими" ) -заради какво му се иска ипийчмънта!?

4

Анонимен

преди 4 години

То настана време за нови избори ,те кога ще го махат време не остана или ги е страх че и вторите ще спечели

3

Анонимен

преди 4 години

Тръмп да!Путин не!

2

Анонимен

преди 4 години

Е 52% изразяват неодобрение.

1

Анонимен

преди 4 години

много го бавят този, що глупости изговори и направи - когато и да го шитнат ще е късно...