25

Евроатлантик

преди 4 години

Какво е това расистко изказване,няма такова нещо.Просто един битов инцидент е бил усуетен.

24

Значи е поставила

преди 4 години

волята на своя съпруг над законите на държавата, която преди това я е приела?! Що за наглост и свръхдивотия? Фереджетата може да са забранени в Австрия, но тя ще открие лицето си не по нареждане на официалните институции, а едва след като нейният съпруг й разреши!Е, не е било нужно да си губят времето да я съдят. Трябвало е с ритници да я натирят в някоя от най-консервативните държави, щом толкова й харесват. Да видим дали щеше да издържи там поне един месец, преди да заскимти да я върнат в ЕС.

23

Малко инфо

преди 4 години

В Москва живеят над 2 милиона мюсюлмани - половината от които чеченци. Ето къде се пръкват най-много терористи, които после Кремъл разпространява из цяла Европа.

22

Анонимен

преди 4 години

Европейски циркове, щял да бяга от затвора за да завърши замисленото ...??? Този да не е бил в почивна станция?

21

Анонимен

преди 4 години

Това е истинското лице на исляма.Фактите сочат, че такива асоциални социопати имат разстройство в централната нервна система.ислямът не е религия или вяра.той е умопомрачителна доктрина от нарцисизъм и дяволопоклонство.

20

Анонимен

преди 4 години

Чеченците са борци за свобода за Запада.

19

Анонимен

преди 4 години

На крива ракета все Русия й пречи

18

Анонимен

преди 4 години

Русия да не е бунище, че да събира резултатите от толерастията на ЕС?

17

Ха-ха

преди 4 години

Тия брадати демократи да ги бяха върнали в Русия.Там знаят какво да правят.Студът прочиства мозъка!

16

Анонимен

преди 4 години

"Планът на основния заподозрян е бил да избяга от затвора в Хартберг, за да извърши атентатите."Тука ме загубихте! Няма как да повярваш в тази измишльотина

15

Анонимен

преди 4 години

Приютяват те, дават ти помощи, дават ти жилище и ти решаваш да им гръмнеш хората. Исляма е болест на мозъка. Тия хора са отвъд изкуплението, за такива съм съгласен да има смъртна присъда.

14

Не!

преди 4 години

Като видите чеченец, съмненията ви в теорията на дарвин изчезват!

13

Анонимен

преди 4 години

Уж джихада е свещена праведна война на мюсюлманите срещу техните потисници. Уж... Желанието да правиш атентати на коледни базари само показва колко жалки и ограничени са джихадистите. Не са воини, не са потиснати, просто са нискоинтелигентни ***, склонни към насилие и трябва да бъдат приспани като агресивни животни. Ако ционистката върхушка не държеше европейските народи с промити мозъци вече близо 100 години, досега близкия изток да е превърнат в стъкло от термоядрени удари.

12

Ужас

преди 4 години

Защо запада дава убежище на терористи а после пиши?Сигурен съм че Русия ги е искала за да ги съди но не са дадени!?

11

Чужденец

преди 4 години

Глупците еврогейци, а и американци, трябва да избиват тези твари на место, вместо да ги отглеждат в затворите. Които е еврогейска европа са си направо курорти за тях.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Та вървял си той, полицаят, и гледа насреща му нещо мърда, навел се да види по-добре, а то били трима австрийски чеченци ... и така.

9

Анонимен

преди 4 години

Путин мрази Кадиров, просто го държи като необходимото зло.

8

българин

преди 4 години

А, така! Сега ще се окаже, че са финансирани и обучени от държавния ръководител на Чечения, Рамзан Кадиров, пръв приятел на другаря Владимир Путин!Ще лъсне приносът на Москва за ислямския тероризъм!

7

Анонимен

преди 4 години

"...тримата са били открити от турски полицай и са върнати в Австрия." сякаш са техни...

6

Анонимен

преди 4 години

това са същите чеченци на които запада даваше оръжие да се бият в чечняи после си ги взема на съхранение да ги пазят и не ги дава на русиявсички са в списъка на кадиров ама не им ги дават ако ги бяха дали нямаше да имат проблемии сега путин им е виновен затова че хрантутят терористивсички са от рода на тоя дето го свитнаха в берлин