14

Краси

преди 4 години

Това е ПАРАЗИТНА служба!Трябва НЕЗАБАВНО закриване!

13

Анонимен

преди 4 години

На НСО парите не стигали, на МВР също - ами намалете си разходите, защо се държат хора на пенсия и заплата най вече в МВР, намалете си щата и харченето. И на мен не ми стигат но се простирам според чергата и така сме повечето българи останали тук.

12

Курти

преди 4 години

Сладур на комсомолско събрание: - осъжда, навиква, дава непоискан акъл. Като милиционер Не уважава нищо и никого. Не признава личното пространство.

11

ья

преди 4 години

Псевдо интелигенти имащи се за по-засукани да не ми дават акъл какво да се прави, а да вземат и да дарят на хора в нужда поне половината от откраднатите си пари !

10

Данъкоплатец

преди 4 години

Не желая да плащам повече на такива "служби" !

9

ayyyy

преди 4 години

тоя на линч,публичен,нагъл гербераст,колите не били читави виж ти, а моята откъде да намеря пари да я "ремонтирам", някой там във властта грижа ли го е?2-*** души работим и не може да се покрие ток, парно телефон данъци бензин храна,ей така сте ми стегнали примката алчни мутри.Закриване на нсо, всеки да си кара сам кола, колело, паша,гр. транспорт,като нас. Абсолютно никаква охрана, никаква. Да се махне имунитета, не може да има специални да ги е страх от разследване.Борисов като МП няма работа навън, това е на Президента работа.Всяка седмица на отчет пред НС без да го молим както е в сащ.

8

мнение

преди 4 години

с колите не но с кадрите да

7

Анонимен

преди 4 години

Тоя не беше ли някакъв клоун дето се маскира като рицар?

6

бенг бенг

преди 4 години

на сън охраняват ...връзкари вкарали се в филма с черни коли обслужващи власстта това е всичко

5

Анонимен

преди 4 години

Тоя е доста нелицеприятен комунист!

4

Анонимен

преди 4 години

Ако не се смени системета на основно ниво България никога няма да се оправи. Системата имаме сила да сменим само ние. Мафията трябва да се свали, но тя няма да го направи доброволно. Ние сме виновни за състояноето на България с бездействиоето си, че сме допуснали корупцията и управлението на мафиоти да стане нещо нормално, но и ние ще сме виновни за оправянето на държавата. Трябва само да се задействаме.

3

Анонимен

преди 4 години

Закривай! Този *** иска да обясни, че колкото повече деца избиват мутрите от НСО, трябва да им се вдига бюджета. За такова изказване би следвало да бъде линчуван !

2

Шоп

преди 4 години

Освен да благодарим на рицарите от НСО и да им дадем ду *** ли, какво? Аз така почуствах нещата след това изказване...

1

Край

преди 4 години

АКАДЕМИК??? АКАДЕМИК Румен Ралчев???!!!Маани бегай бе - това е гавазина на Бай Тошо - слабо грамотен човек. Източил Балкан банк заедно с директора и Миронов. Сега е шеф на рицарите тамплиери и си е закичил байрак с кръст на офиса в Лозенец.Странно място е света - а България на квадрат.