76

Анонимен

преди 4 години

Кризата дойде с ГЕРБ и ще си отиде с герб

75

От Мен

преди 4 години

Щом сте порачъли криза значи ще има криза

74

Анонимен

преди 4 години

Ако идва криза по добре да нямаме спестявания в банките

73

Анонимен

преди 4 години

Ако идва криза по добре да нямаме спестявания в банките

72

Анонимен

преди 4 години

Ако сравним европейския стандарт на живот с българския, то ние сме в много дълбока криза от поне 30 години!

71

Француза

преди 4 години

Много чакате,докато умре и последния български ПЕНСИОНЕР умрял от ГЛАД със 200 лева пенсия.Земята не иска молитва ТОВА сте ВИЕЗемята иска мотика.

70

Млад българин

преди 4 години

Абе хора ако не се дигнем да си извоюваме свободата като нашите пра-баби и дядовци няма кой да ни помогне и да ни спаси от нас самите.30 години седяхме и гледахме и това днес са последствията на нашия мързел."Свободата е на върха на копието" както казваше един мой любим литературен пероснаж.Емиграцията е варянт, но аз няма да си оставя бащината къща, семейството и приятелите без битка.

69

Доктора

преди 4 години

Когато спрете да крадете като обезумели и обикновения човечец ще може да спести някоя стотинка за да си посрещне нуждите по време на удобната за вас криза,по време на която мнозина станаха богаташи благодарение на уродливата българска псевдо демокрация!!!!

68

Анонимен

преди 4 години

как да спестяваме, като сега живеем н а кредит, от ниска заплата, до следваща ниска заплата.

67

Анонимен

преди 4 години

90000 делено на 20 години равно на 4500 лв. годишно, делено на 12 месеца прави точно 375 лева месечно !!! Приятно живеене ЦАРСКИ !

66

Криза

преди 4 години

Че тя кризата не си е тръгвала от тук , че да идва пак хахаха тръгнали с кризи да ни плашат. Доходите се вдигат илюзорно, цените обаче се вдигат реално и изяждат и без това рехавите доходи на хората.

65

Как

преди 4 години

От какво да спестявам пари, като едва стигат до другата заплата ??? И с тези безумни данъци, дето ни удържат от фиша - нито ще доживея до пенсия, нито от здравните осигуровки има смисъл (плащаме си двойно по пътечките)...

64

Анонимен

преди 4 години

Човек с фамилия Гледачев, прави прогноза, ако намерите и някай Гадачев, ще е по забавно. Иначе изглежда логична прогнозата му, дори това, че имотите ще паднат на 900 евро квадрата е доста розов вариант. Между 600 и 800 евро дори ще падне новото, а стар панел ще е просто непродаваем.

63

До Анонимния 59

преди 4 години

Защо ли все повече хора живеят по-добре?Аааа, сетих се! Ти не виждаш тях, а се вайкаш за онези, дето ги мързи да гледат, но искат живот като в сериалите, чиито персонажи са от висшето общество на богатите държави!На мен пък ми е жал единствено за нашенските трудови пенсионери. Но и те са си донякъде виновни, защото своевременно, докато са били млади, не са се надигнали да пометат върхушката на онези, дето ги мързи да гледат и могат само да разпределят чужди блага между некадърници.

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 60Ами ако поради някаква причина население тръгне да бяга към Балканския полуостров, тогава ти ли ще се спукаш от яд, когато видиш как ще хвръкнат цените на квадратен метър?

61

Анонимен

преди 4 години

До До 59Викаш, пак проблем ще възникне от кръвните роднини на тези, дето и днес създават проблеми у нас?

60

Анонимен

преди 4 години

Чудно ми е, тоя пич, дето бил на 50 и от 18 годишен трупал левчета в бурканбанк...Щото аз съм на същите години и през живота ми се смениха 15 емисии пари.Та се чудя какви точно монети е трупал от 18 годишен?Пък и да е изкарал десетилетия, без да му се случи да му потрябват пари на живот и смърт?Да не бръкне никога и да ги изхарчи?

59

Тръба

преди 4 години

На националните катастрофи им загубих бройката. Кризите ги ям за закуска.

58

икономист

преди 4 години

До Сп???нсНе е задължително да губиш нещо. Ако инфлацията е средно 2% на годишна база, това не означава, че всички цени ще скочат с 2 на 100. Някой ще скочат с 5-6%, други едвам с 1%, а трети въобще няма да се изменят. За след 30 години няма смисъл да говорим, защото е много далече, но ако си спестил някакви пари сега, след 10 години все ще се намерят евтини стоки с непроменени цени или дори такива при които цената е паднала, в които да вложиш парите си.

57

GG1989

преди 4 години

А как най-лесно се чисти дълг и се реализира политика - следвоенни спогодби.Лошото е, че тоя път сме доооста по-добре във военно отношение и един ***, които натисне копче ще ни умори тамън за под седмица 99% от популацията...