36

Младеж

преди 4 години

МНОГО СМЕШЕН БЕШЕ МАЧА НА ЛУДОГОРЕЦ С ЕСПАНЬОЛ. ДЪЛБОКИТЕ РЕЗЕРВИ НА ПОСЛЕДНИЯТ В КЛАСИРАНЕТО НА ИСПАНИЯ ,ДЕЦА НА ПО 17 '18 ГОДИНИ ГИ НАПРАВИХА ЗА СМЯХ ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ. ТОВА СИ БЕШЕ ГАВРА С ТРУП. ТА ТЕ НЕ МОЖЕХА ДА МИНАТ ЦЕНТЪРА ДВА ПЪТИ ЗА ДВАТА МАЧА. И СЪБРАХА ЕДИН ЧУВАЛ С ТОПКИ В ТЯХНАТА ВРАТА. ГОЛЯМО УНИЖЕНИЕ И ГОЛЯМ СРАМ НА УЖКЕМ ШАМПИОНА НИ. И НЕ ЗНАЯ НА КАКВО СЕ РАДВАТ ЧЕ БИЛИ СЕ КЛАСИРАЛИ. ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПОВТОРЕНИЕ НА МАЧА С ЕСПАНЬОЛ ,САМО ЧЕ С ИНТЕР. ЯВНО СА НЕАДЕКВАТНИ С РЕАЛ

35

муспи

преди 4 години

Ако трябва да симпатизираме на някой отбор, след като всички са пълни с чужденци, избираме си в случая Интер, в него половината са италианци. Пред телевизора де, - има си хас да отидем на мача! А беше време, за гостуване на Интер да не можеш да си доставиш и правостоящ билет!

34

муспи

преди 4 години

В Разград на Анадолец Арена се събират над хиляда, имало е и случаи с две хиляди публика, а не както си е прието у нас на празен стадион. Султан Ердоган ще се разпореди, турските медии да пишат - пред препълнени трибуни. Ще паднат без много шум, а беше така хубаво да се бяха случили с АПОЕЛ изсраел! Стар приятел, би ги на Анадолиц Арена с 3:1, - ех че майтап беше!

33

КРАЛИ МАРКО

преди 4 години

Тези смешници са по зле от най селският отбор . Биха ги някакви деца ,резерви на изпадащите отбор на Еспаньол . Изглеждаха толкова ЖАЛКИ. Лично мен ме е срам от тях. И мисля че никога не биха стигнали нивото ,та дори на Славия с Чавдар Цветков и Андрей Желязков. Или на Локо Сф. със Начко Михайлов. Или пък на Марек с братята Петрови. Дори на Берое с Петко Петков. Защото просто са на светлинни години от тях.Бият никому неизвестни отбори ,и губят смехотворно пак от пълни аутсайдери. Не очаквам .

32

ливада

преди 4 години

А с кого да играе? С Бусманци? Нали това е целта.

31

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Честито !

30

Анонимен

преди 4 години

юношески*

29

Анонимен

преди 4 години

Какво му е добрето? За какво ни е отбор от чужденци регистриран в Разград да играе с когото и да е било? Тук не е въпрос за това дали Лудогорец е по-добре от останалите. В момента трябва пълен бойкот на всички клубове докато не почнат да развиват детско-юнушески школи. Не се гордея с Лудогорец. Плюя върху тях. Няма с какво да се гордея. Те не са български отбор, че да се гордея с тях. И останалите не са-по-добре. Бойкот на целият ни клубен футбол докато не се променят.

28

Анонимен

преди 4 години

До До 18-Анонимно детеВдетенил си се. Гунди е легенда, както Стоичков е легенда.Другата ни легенда е Бербатов.Статията е за друго, н не си забелязал явно.София няма нито един отбор! Добре, че е Лудогорец да играят с Валениси, Реал Лацио, Пртизан, Звезда, Айндховен и други европейски качествено отбори.

27

Анонимен

преди 4 години

Оранжевосини завистливци, които никога няма да видят Европа.

26

Анонимен

преди 4 години

До Фен на ЛудитеМарселиньо и Вандерсон да не би да са българи?Аз не виждам смисъл от НАЦИОНАЛЕН отбор съставен от национализирани чужденци. Това не е национален отбор. Това не е национална гордост. Това е срам. Това е признаване, че майка България не може да роди 20-тина футболисти и се налага да взимаме някакви момчета от Южна Америка които никога не биха попаднали в техния си национален отбор и затова предпочитат да играят за България вместо да не играят въобще.

25

Анонимен

преди 4 години

Недолюбващите Лудогорец са тирета и подуянци.

24

Фен на Лудите

преди 4 години

Пламен Илиев, Антон Недялков, Марселиньо и Вандерсон къде играят, бе ахмак? Май Лудогорец имаше повече играчи титуляри в националния отбор от Левски и Литекс последните мачове.

23

До 18-Анонимно дете

преди 4 години

Когато Левски игра с Милан и треньора им НЕРЕО РОКО ,каза за Гунди ,,Това е център нападателят на моите мечти"ти беше ли роден?А мача с Барса и Кройф в състава? А когато Интер трябваше да изиграе трети мач с ЦСКА след два равни за да се класира,помниш ли По кротко дете,футбола не е започнал преди десетина години, с появата на млечните ти зъбки Когато имахме истински футбол и само българи играеха в тях,много известни отбори са идваха тук ,за по малко от 100 години,и много футбол сме гледали!

22

vlady

преди 4 години

До АнонименПаднахме от Косово заради два глупави вратарски гола на Татин Ники. Ако Пламен Илиев от Лудогорец беше на вратата щяхме да победим дивите арнаути.

21

Фенъ

преди 4 години

Да припомня ли, че Интер е на първо място в Италия. Резенчетата ща дъвчат на Лукаку чадъра.

20

Анонимен

преди 4 години

На Лудогорец единственото българско е регистрацията. Едва ли не Интер са по-българският отбор. Нито футболистите им български. Нито треньорът. Нито нищо.Едно голямо нищо. И после БАМ Косово бие България. Защото от Лудогорец няма как да има кадри за националния.

19

Анонимен

преди 4 години

По-добре с Интер от колкото да падат от Селтик или Истанбул Башакшехир

18

Анонимен

преди 4 години

Лацио, Милан и сега Интер, май Левси и ЦСКА за 100 години не са играли с тези три отбора което направи Лудогорец за десет годинки - факти !

17

Totenkopf

преди 4 години

Интер с Конте ще им преподаде урок как се играе истински футбол.