46

даа

преди 4 години

Така се прави бизнес-човешка трагедия,включващо деца или бебета и задължително "най-онеправданият" народ на света. Приказки на Шехерезада...

45

Наблюдателен

преди 4 години

Само на мен ли ми се струва че тая от снимката прилича на Соломон Паси?

44

Анонимен

преди 4 години

"Коментарите както винаги пълна трагедия"Не е верно, твоят е комичен.

43

Чичо Долфи

преди 4 години

Когато гнусни еврейки като тази убиват хора, това е съпротива, кауза и еди-каква си още полезна дейност, но когато тях ги понасапунисат малко в кунц камерите настъпва вой до небесата и това било геноцид. Затова навсякъде по света мразят евреите и ги гонят.

42

Анонимен

преди 4 години

Oценка на действията на сестрите могат да дават само техните съвременници, всички други приказват празни приказки. Какво биха направили днешните ***, ако пред очите им умъртвят бебе.

41

Анонимен

преди 4 години

На това му се вика тероризъм по всички възможни критерии за тероризма.Не са различни от арабските деца взривяващи американски войници в Близкия изток .

40

Анонимен

преди 4 години

Въпросните сестри е трябвало да бъдат хвърлени голи в яма с озверели гладни *** заедно с тези, за чиято кауза са работили. Аз уважавам своята нация и своята раса. Познавам враговете ни и се боря срещу тях. Със сигурно не е лесно да се бориш, но е трагично да не се!

39

Анонимен

преди 4 години

И какво им е хубавото на тези сестри, които са предатели на собствената си раса? Това ли ще е примера за децата ни - предатели на себе си. Да, аз знам, че евреите се радват толкова много като избиваме себе си, направо мед им капе от душата. Но, май е време да спрем да живеем за да радваме генетично програмирани *** и да опазваме себе си с всички възможно средства. Ама не било толерантно, ама било расистко! Тези термини вече нищо не значат. Може да си ги заврете отзад!

38

Анонимен

преди 4 години

Коментарите както винаги пълна трагедия

37

Додо

преди 4 години

Поредната абсолютно измислена, арогантна лъжа, сервирана за истина.

36

shrek

преди 4 години

Още тогава са защитавали Истамбулската конфекция за джендърите ! Всичкото зло на този свят винаги е идвало от ***!

35

Анонимен

преди 4 години

Добре де хубаво.Всички ще станат чернокожи хомосексуалисти.Нали тва е големият зор?Да има повече хомосексуалисти, и черно кафяви.Фашисти или нацисти но по тяхно време белият човек е бил издигнат в култ.Нормален хетеросексуален със семейство.А сега?Черно,кафево *** и обратни.Като се замисля така всъщност разбирам че глобалното затопляне е нещо хубаво.Много дефектни микроби се навъдиха очевидно човечеството е приключило с нормалното си развитие.Като динозаврите.

34

чекист

преди 4 години

Не е! Кектра и има паметник и се чества всяка годишнина. Децата не учат този ден

33

Да бе да

преди 4 години

Измишльотините на хазарите нямат край, като едно време у нас активните борци, лъжа след лъжа за да изкрънкат пари от някой фонд. Може и да са саботирали Вермахта, като ги заразят със сифилис примерно... :-))) Иначе описаното може да бъде само постъпка на ненормален ***, това е криминално престъпление и заслужава разстрел!

32

Martin Bormann

преди 4 години

Състрадателност е висше човешко качество, но и слабост която зиониста използва за да контролира масите. Малкото невинно бебе щеше да порастне с дълга юдейска брада, дълбока банкова сметка и щеше да експлоатира и използва децата на тези сестри като животни. За това ние ги водехме под душовете, беше по хуманно от начина по който те ни мъчеха, бавно и методично. Един ден ще се отворите на много неща ;)

31

Анонимен

преди 4 години

Защо ни занимавате с нещо подобно станало преди 70г, защо?

30

Анонимен

преди 4 години

Не е имало постоянно разквартировани немски войници в България. Единствено са минавали транзит и някаква малка част ранени са идвали на лечение и са били невъоръжени.

29

Бате Гойко

преди 4 години

"За мен тази история е нереална и измислена."Авторката е истинска Шехерезада.

28

Бате Гойко

преди 4 години

"те си набелязвали нацисти в барове""Сред тях, сестрите Оверстееген карали спокойно колело в Харлем и набелязвали следващите си жертви.""предпочитала да завързва разговори със своите жертви.""Те са били убийци, но са се опитали да останат и хора. Стреляли по жертвите си в гръб, за да не разберат, че ще умрат"когато е на 14 години и често е бъркана за ученичка... и тя започнала да съблазнява нацисти.. с червено червило, преструвайки се, че е пияна"

27

Тук

преди 4 години

Повечето коментари са направени от хора, които не познават историята. У нас до 09.09.1944г. е имало немски войници. До скоро в къщи имаше една порцеланова чашка от 1939 г. След като България не е била съюзник на Германия, защо България е осъдена да плаща репарации на Гърция и Югослания до 1968-1969г. Били сме 100% съюзник на Хитлер, на думите на Борис III, винаги с Германия и никога срещу Русия. Това му коства и живота през 1943. Така, че ако не е бил СССР, много от пишещите нямаше да ги има!