33

Анонимен

преди 4 години

отивам даСера вКенефа и мисля да моделирам ново покоеление пасат, подозирам, че ще стане по качествен от последните каруци дето правят, ще взема да им го правя във воллфсбурк да вземат да се научат и да им дойдат идеи на главата, щото те и едноЛайно не могат да направят

32

Анонимен

преди 4 години

и журналистчетата от днес.бг трява да си изкарат надника.Ето го примера как българите се продоват за по 2 лв.

31

Анонимен

преди 4 години

ШитВаген е хитлеристка марка, създадена от Адолф - факт. понеже са били расисткиПедали, не са искали да се разбере че си лягат с мъже и са си го изкарали на евреите, щото евреите спат с жените си. та, хитлеристките *** си баралиТашаците навремето

30

Анонимен

преди 4 години

Защо употребиха в измамите си България, че уж била и тя кандидат? Защо и кой организира тази фалшива новина? Видя се, че е пълна измама и че играем в една *** игра по изнудване на действителния кандидат- турците. Не може така да се подиграват с една бедна и нуждаеща се от индустрия страна като България. Тази игра е грозна и неморална!

29

Анонимен

преди 4 години

Статията е толкова лъжлива, че надминава краставиците на Борянка!

28

Анонимен

преди 4 години

До аликакво сънуваш де?

27

али

преди 4 години

Гладна кокошка.... знаете какво сънува .....

26

ПОРТЕБИТЕЛЯТ РЕШАВА

преди 4 години

Ако потребителите масово решат да наложат блокада като не кууват моделите, произведени в Турция, тогава следващите сериозно ще се замислят къде да инвестират. Да направят завоса в Румъния, там има всичко. За съжаления България и Сърбия не стават, просто няма работна ръка, за качествена и подготвена да не говорим.

25

Елемаг

преди 4 години

И тези ,като другите си вкараха мениджерите във фирмите и всичко започна да се чупи!!!Цялата WAG група имат 5-6 модела с ,които пробиха навреме.Първото куатро,ауди яйце и голф,1,2,3 бензин и дизел,пасат до 2-ка.От там като се почнаха едни фейс лифтове ,едни платки,едни сензори,едни желета и замина в ряката.какво изписахте 500 приказки без файда?Това е истината,вече не правят свестни коли!!!И налагат световни норми,че пак да се купуват техните коли!!!То много сложно да се види!!!

24

House M.D.

преди 4 години

Изборът вече е направен - Измир!

23

MaйMyнaтa

преди 4 години

Знам само една тypcка кола, но вече я няма и на снимка сигурно. Тофаш Доган се казваше, страшен секач беше

22

Вече са решили!

преди 4 години

Пасата ще го произвеждат в Братислава !

21

Анонимен

преди 4 години

Те сега понеже се произвеждат в Германия... бичат немските каруци в Испания, Чехия и Словакия. И за цвят тук таме и нещо в Германия.

20

От Германия

преди 4 години

Нека VW си направят едно социалогическо проучване на балканите.Бихте ли си купил автомобил знаейки че е произведен в Турция или бихте дали малко повече но да е произведен във държава от ЕС. Единствения губещ ще е VW ако си направят завода там.

19

Скептик

преди 4 години

Интересно защо за загрижиха за ФВ, а не за умрелите ГМ, Крайслер, Форд...

18

Анонимен

преди 4 години

. Имам техника купена през 70-те години на 20-ти век от кореком. Направих сравнение с техниката произведена по късно и установих че новата техника е пълно менте. Техникса и Сонито произведени през 70-те бият същите марки произведени през 2015-та.Звука на старият усилвател Техникс гали ухото а мекият бас кара масата да подрипва. Същата техника произведена по късно със същата мощност дрънчи като кухо дърво. Няма ги старите майстори отишли са си от този свят. Така е и с автомобилите.

17

Анонимен

преди 4 години

Впрочем Щефан Вайл е от SPD. Дружките на Станишев. Социалист с морал няма. Бих казал, че всичките са влечуги, но не искам да обиждам влечугите.

16

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Станах напълно импотентен през тези години.

15

MaйMyнaтa

преди 4 години

Важно е голфича де се прай, манете ги тия пасаторе

14

Анонимен

преди 4 години

До китайскаТочно така. Немците обаче не се научиха от грешките на американците. Американците си разбиха цялата икономика и унищожиха средната класа като взеха "гениалното" решение да почнат да аутсорсват всичко в Китай. И направиха Китай от икономическо джудже на икономически гигант. Немците вместо да се научат от чуждия опит, сега и те ще си разбият икономиката и средната класа. И след 20 години ще си ядат ушите.