40

ояснително...

преди 4 години

"историята му разказва англоезичният сайт People Liberation Army."няма ли да разкажат и сърцераздиреталната история как няккой обратен си е изправил резбата там?

39

българин

преди 4 години

Това да НЕ си служил в армията.Е унижение за всеки истински мъж! Да държиш автомата и се чувстваш че всичко е в краката ти! Казармата изгражда един мъж като характер и дисциплина! Това да не желаеш да служиш,е равносилно на женчо и мамино синче! Днес " демокрацията" Освободи младото ни поколение от армията. А иначе те " държат НАТО Американското да ни пази"! Знаят си интереса!-:) Една държава е държава с армия! От 30 г вече не знаем кои сме уви вече!

38

Тодар Правешки

преди 4 години

До Патриот Много късогледо другарю. Защо забрави Куба, Северна Корея, Виетнам, Венецуела... Или тези държави не са достатъчно комунистически за тебе?Плюй си в пазвата това твое изказване да не стигне до председателя на първичната партийна организация, че ще последва наказание и няма да може да растеш в Партията!

37

Анонимен

преди 4 години

I tuk be taka i po carsko i prez soca sram i pozor ama imasche i dyrjava pa sega ni armiq ni dyrjava

36

И какво

преди 4 години

До до 29Абе като гледам тебе са те спечелили марсианците.

35

спал с китайка

преди 4 години

невероятно е, затова са милиарди!

34

Анонимен

преди 4 години

Кефят ме китайците!

33

до 33

преди 4 години

не, лекарството е Освобождаване на САЩ от Юдейско Иго!

32

Анонимен

преди 4 години

И като имат 2милиона армия кво , и 2милиарда да имат все тая.Един път руснаците им показаха как от 20 000на армия не намериха и копче , сега нещо се пънат на американците , явно искат да ги върнат в неолита.

31

Бате Гойко

преди 4 години

"Като им разкаже военните тайни на китайската армия..." Че как няма да им ги разкаже? Джан за месец е разкрил всички секрети на китайската армия и сега ще си плати едни ~$8000 неустойки, след което отива в щатите, да продава държавни тайни."Не ми е много ясно защо е това отношение" Която и армия да напуснеш, месец след като си влязъл, отношението няма да е по-различно.

30

до 29

преди 4 години

СССР се трансформира в ЭСССР, а бившето СССР беше дадено на шепа Юдеи по настоящем мултимилиардери обрали богатството на руският народ създадено по време на СССР, 99.8% от милиардерите в Русия са Юдеи. 100% от труженичкете в Палестина, окупирана от Юдеи, са рускини и украинки. сексуално и финансово р0бство.

29

Анонимен

преди 4 години

До 25Главните американски сили се включват с десанта в Нормандия месец юни 1944год.,по това време Червената армия е на границата на днешна Молдова и пред Киев ,много бързо стигат до Берлин от янките и съюзниците им!САЩ влизат във войната заяжда спасяват Европа от комунизма,а Хитлер през юни 44г.си беше пътник!

28

Анонимен

преди 4 години

Американците не били спечелили война, пък СССР го няма?Как става тая работа?

27

Вавилонски Талмуд

преди 4 години

най-продавана книга в Китай, китайците са юдеите на изтока!!

26

Анонимен

преди 4 години

До ПатриотЗатова ли великия СССР го няма?

25

до 25

преди 4 години

в грешка си : Студената Война я Спечелиха Комунистите - това беше сценарият за превземане на Запада с Комунистически формации като ЭСССР, а ВСВ я спечелиха Юдейте. Всъщност, Комунистите и Юдейте доста често са едни и същи!!

24

TT

преди 4 години

До Бате ГойкоКоя война са спечелили американците ли??? Ами например Втората световна...Те са основната причина границата между Германия и Япония да не минава през хребета на Урал...Спечелиха и Студената война...Ако не ми вярваш-потърси на картата държавата СССР.!

23

до 21

преди 4 години

това е щото китайките обичат да поемат големи монголски, както и големи бели, а големите обичат малките им кутии...

22

Комунистически свине

преди 4 години

Аз ако съм на него и държавата се отнася така с мен ще избягам в САЩ и ще стана китайският Сноудън. И то в американската армия ако ме приемат. Предвид случаят, Петелът отвъд океана веднага ще му уреди гражданство. Като им разкаже военните тайни на китайската армия, ще ги видя жълтите друг път ще правят ли така с хората си.

21

не може да бъде!

преди 4 години

Не ми е много ясно защо е това отношение,по принцип китайците не залагат много на военната мощ,в исторически план те най-често са губели войните .Интересното е,че,че след като загубят войната китайците обикновено асимилират този ,който ги е победил!Най-характерният пример -монголите!