17

123

преди 4 години

До 16 години децата са МАЛОЛЕТНИ закон по конституция. Детето е блъснато на пешеходна пътека,,, Сфетофара е много спорно нещо,,,,така ,че; Шофьора от НСО трябва да понесе цялата строгост на закона,,,ако има такъв

16

истината

преди 4 години

Тръбене ,че детето вече е добре и напълно възтановено..... И от тук нататък ако се влоши или умре ,,ВИНОВНИ ЩЕ СА ЛЕКАРИТЕ МИЛИЦИОНЕРСКАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ

15

Анонимен

преди 4 години

Цялото лице е строшено. Фрактури, счупени зъби, травми на меките тъкани, разкъсвания...Това е.С колко км в час ли е карал НСОсчикът?

14

Анонимен

преди 4 години

Да разбирам ли че са строшили на детето цялото лице? Гадове!

13

САМО ПИТАМЕ:

преди 4 години

А , ВЕРНО ЛИ В КОЛАТА Е БИЛА Д.РАДЕВА И ПОСЛЕ СЕ Е СКРИЛА...??!!ЗАЩО ОТ НСО , РАЗКАРВАТ БЛИЗКИ И РОДНИНИ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТУЗОВЕ!??

12

Тиквата

преди 4 години

На всекиму могат да се случат такива неща, случва се, случва се...Ще знаете.Извинил се е, стига толкова!--

11

Мфакар

преди 4 години

Сега като знаят, че Бойко плаща колко операции ще му назначат на хлапето не ми се мисли.

10

Анонимен

преди 4 години

Горкото детенце! След всичките тези операции възстановяването ще е дълго и мъчително за него. Дано да се оправи по-бързо.

9

Анонимен

преди 4 години

За да е нужна повече от една операция, явно не е в добро състояние и ще останат дефекти за цял живот.

8

Анонимен

преди 4 години

Тиквон е много силен да раздава справедливост в сектори където нито е компетентен, нито пряко отговорен. През ден разпорежда отстраняване на кой ли не, освен на тези за които отговаря той. Защо веднъж не излезе и не отстрани някоя от мутрите си след подобен инцидент. Все разни бушони, намерени по негови думи на разклон на междуградски път!

7

Анонимен

преди 4 години

мен лично са ме изблъсквали от пътя мутрите на еднокнижника. Също съм чувал за десетки познати на които им се е случвало. Всичките са във филма такси постоянно, но им липсват уменията на главния герой, както и техниката от филма!Бойко се прави на неразбрал и не чул. Само лекари може да уволнява, все пак там е експерт!

6

Анонимен

преди 4 години

Едно е да оцелееш, кога те блъсне бокова мутра, но да оцелееш в българска болница !? Намам думи, силно момиче!

5

До 1

преди 4 години

Президента не е толкова дебел,неговите подчинени от НСО също.Но ,,служчата е като болен пациент" както каза най дългогодишният и бивш шеф генерал Владимиров.

4

Aнонимен

преди 4 години

Горкото дете и горкитре му родители. Кураж и сили на него и на семейството му. Голяма трагедия и точно преди коледа ;( . Дано всичко се оправи по- бързо, искренно съчуствам на детето и семейството му.

3

Ъ

преди 4 години

Можеше да е всякаква друга кола, да не би като е на НСО да е по-специална ?

2

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се сложи охрана на момчето, за да на му се случи "самоубийство" по непредпазливост !

1

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да има възмездие за джигитите на дебелия. Лекари отстранява като виден експерт, а за своите мутри дума не обели, освен че страдал. Народа ще вземе сопата и тепърва ще страдаш, дебел!