21

Анонимен

преди 4 години

Пише до кога, а коментира брексит...Еееееех, не е лесно да си тиква.

20

Анонимен

преди 4 години

До кога ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Докога неграмотни като тебе ще дават мнение за световни теми?

19

Анонимен

преди 4 години

Джонсъноглу не управлява сам и не взема решения еднолично. Британия вече не е империя(...и никога повече няма да бъде).

18

бай ганю

преди 4 години

някой се опитва да надскочи сянката си но сякаш това е начина да си голям и постигаш големи неща за разлика от нас които се крием винаги в нечия сянка и скътаваме зависещи от по големите

17

Анонимен

преди 4 години

А В БЪЛГАРИЯ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОЯТ ТРАГЕДИИТЕ

16

Sichtpunkt

преди 4 години

Съвсем скоро ще видим дали Борис е мъж.

15

nekoj

преди 4 години

До Сър Джон - "близки отношения със САЩ" - да - ама бизнеса е с Европа! Това им е проблема. Те иначе може да имат 'близки отношения' и със Занзибар - ама полза (за тях) няма.

14

Анонимен

преди 4 години

Бягат, защото не е хубаво в ЕС.Русия така избяга от Съветския съюз.

13

Анонимен

преди 4 години

Да живее Англия. Долу Великобритания.

12

Ибн ебн ал кравар

преди 4 години

*** си мисли, че ЕС му пречи, и ако напусне съюза ще задмине германия. *** също си мисли, че ако Германия остане сама, марката ще бъде 2 ст, ех ***

11

до 10

преди 4 години

Баронеса Юрсула беше Военен Министър с единствена мися да затрие Немската Армия, което тя изпълни успешно, така че ще им е трудно да разходят танкове в Лондон.

10

Ама верно ли

преди 4 години

Преди години имаше кандидати за напускане на СССР,но им пратиха танкове,че и бой ядоха.Освен да чакаме Немски танкове из Лондон и бити Ингилизи от СС дивизии ....

9

Анонимен

преди 4 години

Ако 80та година "Работническо дело" публикуваше подобна дописка, автора и щеше цял живот да *** камъни поради некадърност да прави друго. Сега партийното Ройтерс е паднало до нивото на вестник "Септемврийче".

8

Анонимен

преди 4 години

Много бавно схващат тези от Ройтерс, Дойчевеле и подобните партийни медии, че ЕССР го харесват само поне леко извъртените му граждани. Неизвратените се чудим как да се изнесем с *** газ.

7

Анонимен

преди 4 години

Циркът тепърва предстои. Обединеното кралство скоро ще е история. Както имаше един лаф - "който се цепи от колектива..."

6

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Единствената драма ще е за Комунистите в Брюксел, на които не им остава много!

5

Мнение

преди 4 години

"председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, каза, че Brexit не е край на нещо, а ново начало на "безпрецедентно партньорство", в което са напълно възможни едни великолепни отношения с Лондон, макар и вече той да бъде третиран като трета страна."Може и други страни от 'съюза' да решат че е по добре да имат "великолепни отношения" със ЕС, ама да не плащат към него вноски и да се подчиняват на някакви чиновници в Брюксел? А?

4

Анонимен

преди 4 години

Само навлеците - разни "англичани" от пакистано-ирано-африкански произход не щат да излизат от Еуропата, включително българо-румънските ***..ки от съответния глобално-печално-прословут етнос. За разлика от германците, англичаните се усетиха, макар и с огромно закъснение, но все пак на нашто швед нещо взе да ме отеснява там, затова и се прибира в родната Германия.Да стискаме палци за Германията, белким ги "интергригва" със социала и малко да ни олекне откъм кражбите и клането по селата!

3

Сър Джон

преди 4 години

Англичаните винаги са имали по-близки отношения със САЩ отколкото с Европа.С американците ги свързва общия език и култура а с Европейците-историческа омраза към Франция ,омраза към германците ,религиозна омраза към италианците и Ватикана Влязоха в Съюза заради тайни мераци да управляват от носталгия към Имперското си минало , но бързо се усетиха че Германия и Франция са несменяемите лидери на Европейския съюз . Изход: Твърд Брексит и търговски споразумения със САЩ . Янките отдавна го искат.

2

Анонимен

преди 4 години

Днес бг, вие поцял ден ревете за малцинството на острова.Мнозинството реши накъде да вървят,а малцинството като иска да отиде в Германия,и ще живее в ЕС.