190

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 189Никога? *** един път е отишъл на поклонение и се изказва. Имперско величие по време на Комунизма нямаше, защото ги беше страх да няма асоциации с Царска Русия. Затова всичко беше сиво, ***. Ходил си в Хомг Конг и ЛА , ама друг път. Може да си пътешествал върху страниците на атласа. Аз съм ЖИВЯЛ в Лондон, Ню Йорк и Париж освен всичко друго а в Москва и тогава Ленинград съм ходил когато си ходил прав под масата.

189

Анонимен

преди 4 години

Абе кремълското Гуру владее умовете на масите из тайгата, но на срещата в Париж петима гавази го охраняваха да пикка

188

Няма значение

преди 4 години

До човекно села с дворни тоалетни в България бол...да не кажа почти всички

187

Анонимен

преди 4 години

Всеки е американофил или русофил... а българофили останаха ли по тази територия?

186

До Анонимен 189

преди 4 години

Какво да завъждам епистоларна драма с теб? Ти рипаш, преди да си дочел до края! Какво да си губя времето с теб? Обясних защо обичам Прага, ти - скачаш, ей така за да напишеш, че и бил в СПб! Лъжеш! "Невский" никога не си виждал, никога не е бил бетонна алея! Там винаги се е виждала историята, имперското величие, паметници, църкви, Арката, Аничков мост! Аз също съм ходил по света, но не бих сравнявал LA с Виена, Хонг Конг с Будапеща. Както никога не бих сравнявал дупето на Джей Ло с ...твоето!

185

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 187Те повечето левове са Бойкови, моите са съвсем малко! Да те питам на колко йени е равен един БЪЛГАРСКИ лев и какви изводи си правиш ти от съотношенията някаква валута към друга? Напр. датска крона/долар? Ношк кроне/долар?

184

Петър

преди 4 години

Путин е велик

183

Молитва от сърце

преди 4 години

Бог да пази нашето Слънце Владимир Владимирович! Той ще ни загроби! Ако той не го направи, кой!!!??

182

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 179Не само че съм ходил, ами съм ходил и когато Невски проспект беше една бетонна алея а сградите дето сега са осветени бяха сиви и бели фасади. Само дето съм ходил по целия свят. Прага не е един проспект, ***, целия град е един архитектурен паметник и е ФРАШКАНО с туристи, и, да ти кажа, доста от тях са руснаци (както и доста руснаци живеят в Прага).

181

Анонимен

преди 4 години

1 Бойков Лев = 40 путински рубли

180

Анонимен

преди 4 години

Дребен но за сметка на това плешив и глупав

179

Анонимен

преди 4 години

новините от Русия очевидно са най-коментирани тук,доста хора са вживяват нещо или вземат надници за това по вероятно да е второто.Кой дава повече американци или руснаци?

178

Анонимен

преди 4 години

Педя човек

177

До Анонимен 178

преди 4 години

Може и да не си се бил пръкнал още, *** от! че!Това беше по времето, когато България по "Очаквана продължителност на живота" беше в първата десятка и преди САЩ. Когато правеше грамадни изкуствени рубини за твърдотели лазери, когато строеше кораби за ГФР с лазерно разкрояване и плазмена заварка, когато правеше и беше лидер по електротелфери, специални електромотори,електро- и и мотокари, когато имаше "Океански риболов" и нямаше протеинов глад, когато купи орган за зала "България", телескоп за

176

Анонимен

преди 4 години

То само кузя да е от вчера гори и някаква подводница Но портрета на джуджето цар е спасен

175

Анонимен

преди 4 години

То името му говори що за стока е Уткин :)))

174

Анонимен

преди 4 години

Коритото кузя още гори

173

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 175Муньо, ахахаха! Не си ходил и не си видял. Всеки си има вкусове и предпочитания!CNN Travel например в класацията си нареди на първо място в света по красота ...Невския проспект в Санкт Петербург! Но ти не си бил там и не си го видял, а аз почти 6 години съм ходил по тази велика улица. Обичам и Прага, много е истинска - готиката е готика, барокът - барок! И пивечко ческе! Бил съм в много градове, които са чудесни! Но трябва да имаш рецептори и да не си ***, ***, ***! Ясно?

172

Анонимен

преди 4 години

нашата бедна Родина, която някога беше страната на столетниците, с безплатно образоване и здравеопазване-----Кога е било това, крете ноид?

171

Анонимен

преди 4 години

Никой неможе да им помогне русия няма бъдеще