11

Шопо

преди 4 години

Известен е, известен-Асан Патладжано !!!

10

Мооре, пусти каменни

преди 4 години

кариери и уранови рудници...Как има нужда от работна ръка там.Как добре ще му се отрази не само този "извършител", но и на всички потенциални извършители (които не работят и нямат законни източници на нетрудови доходи), ако сутрин рано, под строй, с маршова стъпка и с бодра песен на уста се отправят към подобни места за труд и духовно израстване! И за да не се полъжат да кривнат от правия път, наоколо да ги охраняват едни яки старшини с право да използват оръжието си при необходимост.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2=======В селата където няма офиси на банки, няма банкомати или сейфове - къде да си държи човека спестените с лишения пари ?!??

8

до Авторката

преди 4 години

Това че наричате господина "дядо" е крайно неуважително.Има приети норми на изразяване.

7

ПЛОВДИВ

преди 4 години

Появиха се много журналисти и списвачи, които се увличат по жаргон, народняшки изрази, а дори и цинизми. Супер, ОК, яко и какво ли не.

6

Анонимен

преди 4 години

Докато няма наказателни роти, ще е така. На место.

5

Анонимен

преди 4 години

Добре че не беше продал земи че щяха да си вземат от дядото няколко хиляди лева.Да държиш много кеш в себе си е рисковано.

4

Елия

преди 4 години

До Веселина Йорданова - крайно некоректно и неуместно изказване. Дядо е дядо ти - тук е трябвало да напишете "възрастен мъж".

3

1

преди 4 години

Нападнатия човек освен ако не е дядото на автора, не е дядо. По цял свят обръщението е господин. В Англия статията щеше да бъде "Неизвестни нападнаха джентълмен(т.е. господин)" .

2

Анонимен

преди 4 години

Проблема е крайната необразованост на старците. Държал пари в кеш под дюшека, това го няма никъде из цивилизования свят. Нямат никаква култура като цяло, какво остава за финансова култура. Заслужават си го, и телефонните измамници и всичко.

1

Жан Люк Пикар

преди 4 години

Ами а на бас, че не е неизвестен. До часове ще го заловят в местната кръчма.Даже знам , че извършителя е от един много работлив и честен произход!