61

Анонимен

преди 4 години

Та нима е лъжа за милионите на проф.Начев, който непрекъснато дава съвети по телевизии и преса! Та нима е некоректен въпросът -КАК? С една професорска заплата? НЕ! С богат тъст? Не! Тогава как?

60

Българин

преди 4 години

И 510 място по свобода на словоизразяването е добро при тази 24 часова цензура от Вас. Защо ли не си правите сами коментарите, каквото на вас ви харесват и за каквото ви са поръчали поръчителите на статиите!

59

Анонимен

преди 4 години

Този иска да се затворят повече от половината болници - 170-180 болници. Разбира се на мястото на затворените държавни болници веднага ще изникнат частни болници. Решението е друго - държавата да не финансира частните болници, които сега източват парите за здраве.

58

Радослав

преди 4 години

А като затворят болниците в провинцията ще има ли лични фърколети като за оная гърбавата от ГРОБ да ни фърка за счупени ключици и тем подобни неща? Или най близката болница ще е на такава дистанция сметната точно, че докато стигне линейката от 19 век болния да е умрял преди 5 часа и екипа просто да констатира ***?Явно пенсионерите вече яко пречат на Баш Тиквондур и иска по този най грозен начин да ги заличи!Да измират преди линейката да стигне, пък за него и компания частен фърколет да има

57

Господи

преди 4 години

изгони търговците от храма !!!

56

Анонимен

преди 4 години

Защо отвориха частни болници?Затварят държавни и общински и отварят частни дупки, които наричат болници.Голяма лъжа и лицемерие.Искат да приватизират още един обществен сектор.По-лесно ще рекетират народа и държавата.

55

Анонимен

преди 4 години

В големите градове да затворим 150 частни болници, за да има за цялата страна пари.Това е решението. Много добро решение предлага мултимилионерчето Начо Генчев.

54

6

преди 4 години

И да остане само твоята , милионерчо мръсен гаден !

53

баба мара

преди 4 години

след като в българия няма профилактика хората са много болни и се влачат докатоси отидат от този свят в люлин 200 000 жители няма болница къде да отидеш когода попиташ кои да те изслуша и какви са тези измислени доплащания премахнетеведнага тези простотии болниците в софия не достигат няма свясна техника

52

100 болници в София

преди 4 години

10 болници в Пловдив ,10 болници във Варна и 100 болници в София. Другите градове са изостанали и с предимно възрастно население.

51

Изстрадал

преди 4 години

Разбира се че трябва да се намалят болниците. Никой специалист няма да стои в болница на 20 000 град. Там трябва да има само спешни центрове и линейки. Всички сериозни случаи да се транспортират в големите болници със добри специалисти и апаратура, където ще те излекуват. Не ходете в малки болници, там няма специалисти и опит да ви излекуват.

50

Вероятно

преди 4 години

г-н Начев предполага, че няма да посегнат за да затворат "неговата" болница иначе нямаше така да си говори на ангро, а щеше да пищи до небето колко е нужна точно тя и колко пациентите ще страдат и колко висококвалифицирани специалисти ще излезат на улицата да карат таксита ...

49

Анонимен

преди 4 години

Те и бюрократите са раздути Е ко прайм.

48

мак

преди 4 години

Да затвори нЕкоя от частните, които са се пръкнали в последните години. Лесно му е да хленчи, че болниците са много, той и властимащите имат лесен достъп. А какво да правят хората от провинцията? Да *** ли?

47

Анонимен

преди 4 години

Геноцид на пълни обороти.

46

Извиват ни ръцете

преди 4 години

В прав текст казват на българите: - Не разчитайте на някакво качествено здравеопазване в държавните болници! (А за твърде високите суми за лечение в частните болници народът няма пари!)

45

Радослав

преди 4 години

Ако и направите като в САЩ, които няма осигуровки да го изхвърляте навън още преди да сте го лекували може и да стане нещо! Като не си внасял, нямаш право да ползваш! Ама да сложите и малко здрави момчета на входа на спешното да може да вкара в ред цялата *** от 2 милиона коалиционни партьора на ГРОБ! Стига сте харчили пари за тях като ползата е нулева! И като отиде самотна майка на 4 деца да ражда и клъцнете тръбите, че да не обричате следващите на мизерия, пък и да ни спестите едни милиарди

44

Анонимен

преди 4 години

Професоре , ако живееше някъде в провинцията като нас обикновенните хора и най близката болница ти е на 60-80 км., областната на 100 км. да има 1 или 2 линейки за цела община немаше да приказваш така.

43

Анонимен

преди 4 години

Този нагъл тип проф. Начев като го видя и ми се повръща. Тоя, който използва държавна болница като собствена и стана милионер, та точно тоя да дава акъл е ужасно. Да не се прави на луд, а да дига заплати на сестри и лаборанти, че ще избегат.

42

Анонимен

преди 4 години

ЗАКРИВАЙ!!! Закривай всичко. И болници, и училища, и цели села, а скоро и цели градове!Закривайте и да приключваме вече с тази драма наречена българска държава.Последния да дръпне шалтера и да заключи вратите.