143

Ю кортес

преди 3 години

Така е защото нямат данък русия

142

Анонимен

преди 4 години

Румънското правителство мисли за народа си въпреки EU. Докато нашите дават 40 лв. Коледни.

141

Анонимен

преди 4 години

Е, ама затова пък имаме чисто нови 8 броя Ф16 отчасти произведени в Индия с които можем да възпрем турска агресия за поне 5 минути преди да ги свалят.

140

Ицоъ

преди 4 години

Важното е че бирниците в парламента и тиквата взимат огромно възнаграждение за нищо свършена работа. ЗА ТОВА СМЕ СИ ВИНОВНИ НИЕ.

139

Бо-хо-хо

преди 4 години

Румънските пенсии в евро, нашите в лева в жалък опит да замажат очите на матряла :))

138

Анонимен

преди 4 години

Всичката държавна администрация на минимална заплата и нещата ще си дойдат на място. Некадърните лапачи ще избягат, а можещите ще намерят начина и пътя за оправяне на доходите. Ситият на гладния не вярва, та и по министерства, съдилища не схващат какъв е проблема с доходите

137

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоТа тези на власт какви са бе умник, не са ли всички ченгета мутренски които ни продадоха на презокеанските им господари. България е политическата *** на земята.

136

Зозо

преди 4 години

В Румъния *** ги растрелваха на стената, за това ще имат високи пенсии.Тук Корнелия ходи да се кланя на паметника на сатрапа Тошо, за това никакви пенсии няма да видят дъртите ***!!!

135

До до бай иванчо

преди 4 години

Напротив, Софиянски оправи нещата, ти нищо не помниш

134

До 150

преди 4 години

И на теб ли демокрацията ти е виновна?

133

Анонимен

преди 4 години

Там русофилите са много по-малко - това е причината!

132

Анонимен

преди 4 години

При демокрацията е така - ниски пенсии и заплати и пропадане до последно място в Европа. Както върви до 30 години България няма да я има.

131

До бай Иванчо

преди 4 години

Момченце, нищо не помниш, някой нещо ти е казал, ама не си го разбрал. Между другото 3000 лева за долар стана при Софиянски.

130

Виктор Орбанов

преди 4 години

Случааайно по нашенско да се намира някой унгарец с фамилия Орбан? Нещо много обичат да качват пенЦиите и заплатите Орбановци. То и в Украйна и Словакия има унгарски малцинства, да вземат и там да си намерят по един, е такова.

129

Зозо

преди 4 години

Хахахаааааа, глад и лабут за дъртите ***!!! Никакви пенсии. Само глад и лабуть!!!За инфо Минималната заплата в любимата ви раша е 140 евро :))))))))))))))))))))В Македония пенсионерите са 240 000, а тук 2.5 милиона.

128

бай Иван

преди 4 години

Още лижем раните от фалита на банките,хиперинфлация и грабежа на икономиката от комунистите.Помним Лукановата зима ,когато 3000 лева се разменяха за 1 щатски долар! До сега няма осъден олигарх, " бяла екичка",разбирай банкер по онова време,раздавал лоши кредити по списък от БКП на черерни мафиоти!

127

V

преди 4 години

А в Бул.гаристан ко каза дебелака ??? Че е спестил само за година 190 000 лв от закуски. Властта не е място за спестяване на пари. Да ходи в частния сектор да става богат . Идваш на власт .Правиш реформите за 4 години и после даваш шанс на някой друг да реализира идеите си .Държавното управление не е доживотна ясла на която се спестява .

126

До 139

преди 4 години

И в Русия средната пенсия е по-висока от българската. В Чукотският край средната пенсия е най-висока - 672 лева средно, а най-ниска е в Дагестан - 302 лева. Средно за Русия 513 лева.

125

сериозно?

преди 4 години

До АнонименАз пък що не знам?

124

май хич не вдяваш

преди 4 години

До РадославЗа да окрадат всичко бе. Трябва гняв, протести, революция и лапчо аджото. Умишлено ликвидираха иначе силната държава. ТЖ вече дърт не можеше да се противопостави на Лукановци.