31

Анонимен

преди 4 години

"Какво значи дистанционно сондиране?" Ами значи че "космически войни" започва!В първият си стадий. Отдавна руснаците изстрелват спътници без да ги обявят! Това говори ли ви нещо?Всеки, изстрелващ спътник е длъжен да уведоми другите,ще пребивава в коя орбита, ще прави какво и ако падне, ще падне приблизително къде.

30

Анонимен

преди 4 години

600 спътника? През 2009 рууснаците обявили че изстреляли 3 спътника, американците(колкото и да са назад!!!)засекли 4 нови тела в орбита.Първоначално руснаците отричали, после пояснили:Не, това е един университетски научен спътник.Странно , а? Разбирайте го така:200, или 300 от тези 600 са за военни цели.Президентът се нарича Плашипутин

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимена какво значи "дистанционно сондиране"?Като нямат сонди и сондьори ще снимат клипчета от космоса. Нещо подобно на безаналоговите им оръжия. Наскоро една ракета без аналог в света гръмна и уби кинаджиите :)

28

Анонимен

преди 4 години

Само петрол и газ им се привижда.

27

Анонимен

преди 4 години

Нормално. В русия вече не могат да сондират нормално, защото няма нито геолози, нито сондьори. Всичко отиде и се записа във Вагнер.

26

Аз

преди 4 години

Кво се хапите тука не мога да разбера. Огледайте се бе хора. 90% от жените ни за пари готови на всичко. Разни сложили по едни джуки като маймунско дупе и се мислят за нещо. Все едно да отидеш да си купуваш цветя и да си харесаш изкуствени. 90% от мъжете ниско образовани простаци с амбиции само да ядат, плющят и да си купят БМВ на старо. И на всичкото това консуматорско общество сте седнали да ми говорите колко били изостанали хора които разработват космически технологии. Аре малко по-реално а?

25

Анонимен

преди 4 години

"Няма толкова изостанала нация като руската"Руснаците са първите хора в космоса. Ако ено нещо има е добре развито то това са ракетните и космическите технологии.

24

ahhhah

преди 4 години

Ще сондират за да знаят къде има петрол и газ... ъъъъ руски територии за анексиране...

23

вещ

преди 4 години

Е браво на русняците дано е за добро защото ние произвеждаме космическите храни

22

Анонимен

преди 4 години

много интересно ...а какво значи "дистанционно сондиране"?

21

Анонимен

преди 4 години

И това ще стане, а не като щатниците дето за 2024 година обещаваха, че ще ходят по марсианската повърхност

20

Владо

преди 4 години

До АнонименА, не мислиш ли, че трябва и да се посмеем малко ?

19

Боби

преди 4 години

До Владо"А, стига бе !От Земята не се вижда къде, какво има, тия от Космоса ще го видят ?!"Владо знаеш ли как самолети търсят подводници? С магнитомер. Защото масивния корпус на подводницата изкривява магнитното поле на земята.По подобен начин и спътниците сондират земята - замерват определени физични полета при всяко прелитане над дадена област - следва статистиески анализ на данните и може да се каже че еди къде си има еди какво си защото много прилича на еди кое си находище.

18

обикновен

преди 4 години

Е това е топ журналист! В 6 изречения да напише едно и също по 6 различни начина и накрая нищо да не разбереш! Хвала! Направете го редактор!

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Айде и една нова Лада сега с автомарична скоростна кутияМи тя новата Лада има автоматична скоростна кутия от Датсун

16

Анонимен

преди 4 години

До ВладоНали не мислиш, Владо, че няма по-грамотни хора от теб?

15

Владо

преди 4 години

А, стига бе !От Земята не се вижда къде, какво има, тия от Космоса ще го видят ?!

14

Анонимен

преди 4 години

А средства за ВиК, кагда?

13

Али Баба

преди 4 години

На никой не му пука за руснаците. Да си гледат землянките и да не се обаждат. Ако искат сателитна чиния, китайците са им в задния двор и го обработват вече.

12

Анонимен

преди 4 години

Планирали да отделят средства....хахахахахахахахахаха. Демек - едно голямо НИЩО, отново!