44

депутат

преди 4 години

СТАРА РИБА НЯМА!

43

Гела Мара

преди 4 години

и Камшик Тодора....както е казал народа ....

42

psccc

преди 4 години

е какво да сме доволни ние - работи за демократа гейтс и подобни, а ние плащаме заплата и всичко, после неговия джоб пълен а ние още по-бедни,всички на такива постове взимат заплати от нас но работят за един кръг от най -богатите т.е. обслужващ персонал, само дето ние плащаме.

41

axa

преди 4 години

стрина сталина нека каже тиквонии колко плати за поста и на гърба на ограбения и *** народ, като как макарона даде "рамо"-ми с нашия транспортен бизнес-сега франция взе ЕС транспорт под шапката си,трябваха му още 5-6 по-дребни "рамена" в ЕС,там пък им даде нашето животновъдство,за земеделеието не говоря-то отдавна се държи от дпс и храни съседа ердо.Всичко е пред очите ви,няма нищо скрито-покрито,така че щом ви харесва малко са ви 10г,в други страни ако някой така съсипва държавата за собствените си интереси отдавна да е в раирана пижамка до края на живота си.и да нямате по-добро от мутра зн

40

bay

преди 4 години

ами тези кученца дето пазят народа няма да получат нищо щото в паничката им сипват крадците и дават на тия дето са мълчали и са ги оставили да крадат. то така мижитурките и послушните все се дореждат до паничката, а другите плащат с живота си дори.

39

true

преди 4 години

другари, не забравяйте че на тия позиции няма никакво значение българка ли е, мадам ли е,а каква линия ще провежда.В този смисъл като яка либ'ерастосо'росоидка работеща за демократите на сащ картинката е доста плачевна за нас. В по-далечен план означава че либ'ерастките ценности ще облъчат срещу заема младите хора по света и така ще подготвят поколение облъчено с тези евро'гейсколиберастки ценности, които ще ни сложат една по-здрава примка около вратлето с техните закончета, няма да се учудя ако внуците ми бъдат чипирани и вкарани в "правия път" от бебета.

38

АЗ

преди 4 години

Картината на практика е потресаваща , изглежда ГеРгиева знае. В материала има 3 акцента .Те са свързани повече с банките и капитала ,отколкото с умопомрачаващите контрасти на бедност и охолство. Нищо не се променя. От същото по много повече. И така горната земя ще стане още по-горна . Нямам високо мнение за българката. На бедата в Аспарухово ,дойде да я снимат и си замина до половин час. Не мисля за най-лошото та да се покрият тия мишоци, да се видят истинските хора! Това ще са честни избори!

37

Експерт

преди 4 години

Тука лаят две, три червени кученца...лайте милички, щото няма да ви сипят нищо впаничката за хапване.

36

Анонимен

преди 4 години

И двете са кукли на конци !Нали панимаете бе балканска одрискана иззмет !

35

Щирлиц

преди 4 години

Другарката е много вдъхновена,вижда светлото бъдеще..Е,за някои то отдавна настъпи,останалите да д-у-хат супата.

34

Ха ха!!!

преди 4 години

Другарко Сталинка - това щеше да е правилното объщение към тази лелка! Тук все е хавлят - ама освен че се изложи като кифла за ООН (че и България по този начин) - никой до сега не е казал да е направила нещо за изстрадалата и 'родина'!

33

Анонимен

преди 4 години

КРИСТАЛИНА ОТСВИРИ БОЙКО.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23 Тя на нищо не може да ги научи, освен как се прави баница или мусака. Това са супер конюнктурни длъжности, където изпълняваш и се усмихваш. И обещаваш.

31

когато народа е зле?

преди 4 години

Майната им на другите и гледай ти да си добре с БКП!

30

от трън та на глог!!

преди 4 години

До Браво Кристалина!От Кунева та на Кресталина! Бабички не ни трябват - Дръжте ги за Вас!

29

Дело на БКП.

преди 4 години

До Браво Кристалина!Творение на комунистите!

28

дърти вещици

преди 4 години

Стават само за плашило на ЕС.............

27

Браво Кристалина!

преди 4 години

Никога не съм вярвал, че българка ще оглави МВФ ! Това е повече от това българин да вземе Нобелова награда !

26

Анонимен

преди 4 години

Едната има изкуствено чене, а другата излежда няма пари да си купи. Малко дават в ИВФ.

25

Скептик

преди 4 години

Все едно гледам "Челюсти".