10

Анонимен

преди 4 години

Всеки път като ви спрат на пътя имате право да заснемете всичко Като види че снимате с телефона катаджията не говори и не върши глупости Няма закон който забранява снимането на хора на обществено място Даже обратното - има закон който разрешава снимането на хора на обществено и, или , публично място или в хода на обществената му дейност - Закон за авторското право и сродните му права , чл 13 ал 2 Освен това полицаят се е съгласил да го снимат още с посстъпването си в МВР - чл 3 т4

9

Ха

преди 4 години

Вместо да свалят номерата и отнемат книжките веднага на пияните,каращите като на рали и употребилите наркотици,те щели да патрулират.

8

До 8

преди 4 години

Докато има неадекватници, които се влачат в лявата лента без да изпреварват и примерно карат с 60 км/ч на Южната дъга. Те изнервят трафика повече от всеки друг.

7

Анонимен

преди 4 години

Днес ОТНОВО човек пресичаше на Южната дъга. При положение, че това са 3 платна с горе-долу минимална скорост 80км/ч. Защо няма полицаи или камери?! Пред очите ми едно БМВ изблъска от пътя друга кола, като му светкаше и му криволичеше зад него и се приближаваше опасно. До кога? При по притеснителен шофьор мобеше да стане катастрофа на висока скорост. Защо няма санкции за откачалките на пътя? Докога ще мрем като мухи по тия пътища!

6

Анонимен

преди 4 години

Повече Ушев - повече подкупи, по-вероятно е Кобрата да нокаутира Джошуа отколкото пътна полиция да почне да си върши работата.

5

Дедо Цецо

преди 4 години

Снимката кърти.Куката е направил кукиш с палката.На кого ли го показва?

4

Minuva42

преди 4 години

Колко иновативно!Как се сетиха?

3

Анонимен

преди 4 години

То обикновено на най-натоварените кръстовища Ушев вместо да регулира потоците коли, за да намали задръстването, той винаги стои с колегата в патрулката и люпат семки, зяпат, зяпат колоните и една кола да мине с изгорел фар я спират веднага.

2

House M.D.

преди 4 години

"Министъра е издал заповед.."Вие сериозно ли? МинистърА?

1

Анонимен

преди 4 години

Е как с постоянно включени светлини? Това работа ли е, да спиш и нещо да ти блещи в очите. Поне да им раздадат по едно домино, да им е мрачно. Че иначе стрес, болести и двадесетте заплатки зян.