31

БГ

преди 4 години

По-добре британски , и друг паспорт ,но не български.

30

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 8 За Герб е ясно. Да ги махнем. А с БСП какво да правим ? Помагат ли или вредят ?

29

тцтц

преди 4 години

абе хора да ви питам , що никой не протестира лятото бе !? излезте лятоска на платки блокирайте цялата държава и магистралите за морето включително да видят чужденците целият цирк и кажете премиерът ни е измамник ама ние ше си го излекуваме ама на плакати го напишете и не пускайте другите мишоци политици да ви яхнат недоволството щот онзи мустакат сом Курнеля веднага ше се появи да се облажи тя непукист и нахлница и същата измамница. та лятос е келепира от протеста сега е студено

28

Анонимен

преди 4 години

Ще усетите уязвяващата ирония и политическото високомерие на премиера и ще разберете, че имате само един вариант да работите и да сте добре навсякъде по света , но не и тук .

27

Анонимен

преди 4 години

zakrivai bolnici, sakrastavai medsestri. naselenieto namaliava i ozdraviava.

26

Анонимен

преди 4 години

Обърквания да си вземе хапчета и да иде на лекар. Всеки който протестира е превратаджия и разваля рахата на шайката тъй ли? Ами живей тогава ти с 600-700лв на месец

25

z342455

преди 4 години

Протестърката , която даваше интервюта на медиите снощи,е известната ромка "Саки" от Никопол . Пенсионерка ,завършила е преди 45 год. Техникум за Мед. сестри. Активистка на ДПС.

24

Горанов

преди 4 години

Пари,пари,заплати откъде? Искайте пари от централата на БСП,които раздаваха България на нейните най верни кучета като Баневи!

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27Синдикати също имат.

22

Анонимен

преди 4 години

Тези мед. сестри нямат ли работодатели, че висят пред Министерския съвет?

21

Анонимен

преди 4 години

До баба мараНе е в тяхната компетенция да преценяват, как и защо са слагани стендовете. За това винете конкретни "лекари". А освен това, някакви последици от това, че обществото е информирано за стендовете да виждате? Дори и да е информирано, съвременното общество е инертно и импотентно.

20

баба мара

преди 4 години

защо не информираха обществото че се слагат стендове на здрави хора а сегаса излезнали за пари

19

Анонимен

преди 4 години

Ми,сестричките като са на палатков лагер,докторите на сухо ли ще останат?

18

!

преди 4 години

Ако бяхме читав народ, а не злобно племе, щяхме да подкрепяме всеки един протест за доходи. Днес на сестри, утре на касиери, на снабдители и т.н. За да сме бедни, сами сме виновни. Дърпане в катрана на всеки, който дръзне да поиска.

17

аз

преди 4 години

Аз пък се чудя- за сестрите, че молят за заплати- плюете, а за учителите, дето тихомълком им качват с 20 % парите, даже без да стачкуват- си траете. Нищо, че децата не знаят кой е Вазов и пишат "4" и "6", вместо буквите. А отделно, въпреки заплатите им, пак децата се налага да доучват на частно!!!!!!

16

оцелял българин

преди 4 години

"Кой не скача е червен! "Някои от плачещите не помнят, но техните родители помнят много добре какво са искали да получите, когато четата на ДрагалЪФкия Ай дук се възкачи и изкорми държавата.Сега го имате "жадуваният " капитализЪм! Хайде сега пейте и скачайте след мен:"Кой не скача е червен! "

15

трудно схващаш

преди 4 години

До Роб на влаЗта За 650 лв. толкоз! Ако им направят заплатите двойни, ще работят, като роботи, защото знаят, че ай са сгафили, ай следващата чака и изпускат добрите пари. Близко е до акъла! Колкото повече се подиграваш с труда на някого, толкова той си го връща тъпкано.

14

Роб на влаЗта

преди 4 години

Хубаво ....Ние хората Ви подкрепяме.Лошото е че като отидеш в държавната болницата и като натиснеш звънеца сестра или не идва или ако дойде ти се накара ,зящо си се развънял и е винаги крива.Предполагам часните болници не стачкуват защото там фърчаха сестрите .....

13

Смирен депутат

преди 4 години

Няма управия у тая държава.Значи депутат взема скромно три средни заплати ,а тия ми реват за две минимални заплати.

12

Анонимен

преди 4 години

На следващите избори пак гласувайте с двете ръце за Герб. Не се научи еййй