19

Бай Стамат

преди 4 години

Бат Ердо е голям привърженик на правата на жените.Като гледаме неговата нинджа си правим извода, колко държи за това той!

18

Турчина

преди 4 години

По времето на Ататюрк и преди Ердоган да е бил политическата сцена Турция не беше такава държава. Дори и хората без образование можеха да говорят прилично турски и нямаше толкова убийства на жени. От както Ердо е на власт с ислямските си амбиции насилието над жени и деца се увеличило с 100 процента за 16 години. Даже този ислямист критикуваше създателят на Република Турция Ататюрк че е бил алкохолик и е изтрил исляма от Турция. Има много хора които вяррват на Ердо защото ги управлява чрез Ислям

17

Анонимен

преди 4 години

Знате ли, кое е още по-страшно? Че българите масово гледат турски сериали и сериозно си вярват, че това е реалния живот в Турция! Направо съм ужасена като слушам момичета на 15-16 г. как си мечтаят да срещнат някой турчин и да идат да живеят в Истанбул защото в еди си сой сериал всички живеят в огромни къщи и животът е тлокова хубави и... УЖАС! А има и такави, които и сами искат да идат да учат и да живеят там! Само момиче, християнка в Турция... леле! СПРЕТЕ ГИ ТИЯ СЕРИАЛИ!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Съвсем прави са си жените да пеят срещу държавата, полицията и Ердоган! Защото те мъжете им ги пребиват, ама като идат да се оплачат в полицията, полицаите казват "семеен проблем, не ни занимавайте!" На съдиите също не им пука и ако има процес изобщо, присъдите са смешни. Дъражавата пък съвсем не и пука, а Ердоган дори поощрява жените да ходят като пингвини и да не смеят да си вдигнат главата от земята. Само вижте съпругата му как ходи облечена и как се държи!

15

гост6

преди 4 години

В България з една година са убити над 25 жени,защо НИКОЙ не коментира това,в рамките на около 4 години ,убийствата скочили с 50%...Ужас!

14

гостО

преди 4 години

А в цъфтяща България как е,има ли статистика или само преписваме за комшиите?

13

Muncho

преди 4 години

Няма таква дума "депутатки", смешHици!

12

Фалинел манге

преди 4 години

Coмангеca, coкepeca.

11

Некъф

преди 4 години

Само да попитам привържениците на ИС, защо не действа след като е приета в турция?Защото е безмислена. Образование трябва, а не закони!

10

НЕрязан

преди 4 години

Е, нали мъжете им бият по няколко пъти денем главата у земята за алахчо...

9

българина

преди 4 години

ик е само за ислямския свят!!!! и ес иска да вкара тези из роди в ес а сащ ги е вкарало в нато, що за лицемерие и двуличие

8

Анонимен

преди 4 години

Малък процент на цивилизованост,трябваше,муз. на Шуман Шуберт,,,Бах кой е-Бах

7

Тео

преди 4 години

Истината е друга - не Турция малтретира жените си, а неграмотността. Когато хората в една държава са неграмотни и им липсват вербални възможностти за решение на даден проблем, прибягват до физически такива. Съчетано с напътствията от "правата вяра" за убийства на честта и резултатът е на лице. Образовайте хората и този проблем ще намалее. Отделно ... да не говорим за другата крайност - колко мъже са се побърквали и са слагали край на живота си заради уруспии?Но за това не се говори много-много!

6

Анонимен

преди 4 години

Текстът е 100% истина!

5

Възмутен

преди 4 години

До АнонименАма ,че *** ,най *** и супер ***....народ.

4

Възмутен

преди 4 години

Научете как и защо е създадена тази конвенция и след това коментирайте.Амън от непросветен и нечетящ народ.

3

ами

преди 4 години

Истанбулската им конвенция не ги ли защитава???Или само на нас я пробутват?????

2

Ама защо?

преди 4 години

Плюете полицията? В тяхната песен плюят върху ченгетата. ***... Ако ченгетата ги нямаше, жените нямаше да могат да излязат на улицата. Но, както и да е. Важното е да се правят, че вършат нещо.

1

Анонимен

преди 4 години

Имат си истанбулската конвенция тя ще ги защити.