17

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно,че по Тошово време сградите са по здрави.След първото земетресение конструкторите завишиха нормите за сеизмичност.Друг е въпросът,мутрите дали са спазили проектите.А що се отнася до панелките,чиито срок за годност е 50 години,дано не тресне.Проблемът при тях са заварките,които са с различно въглеродно съдържание и корозират .

16

Анонимен

преди 4 години

Е затова ще си стоя в панелката, пък вие се надувайте като евтини курабийки в новопостроените блокове.

15

Анонимен

преди 4 години

До моляНе се подигравай на лястовиците, защото техните гнезда не падат. А човекът като "венец на природата" е способен за пари да опорочи всичко, без да се интересува кой ще пострада от това. Най-пресен пример - внесените за изгаряне ***.

14

Анонимен

преди 4 години

ИзбрахтИ Тиква да ви Оправи преди 10 години , нали?!Е, сега ручайте жабета, балами...

13

моля

преди 4 години

Да идват в България. Тук може да лепят с кал като лястовици и пак никой няма да им направи забележка. Да не говорим, че правосъдната система на барниръбъла въобще не е запозната с подобен тип дела.

12

Легендата

преди 4 години

Моят блок се напука месеци след като се нанесохме. Оказа се, че плочите са с три сантиметра под стандарта, консистенцията на бетона е кофти и на много места е пестено от арматура. Направиха няколко трегера тип меча *** и уж закърпиха положението, но само защото имахме познати, които да помогнат. Не ми се мисли на останалите места какво се случва.

11

гражданин

преди 4 години

Дано тук да не друсне, че ще има "Козлодуйски бряг - БУМ!"

10

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е и у нас да почнат арестите и -до живот!!!Иначе управия няма!!

9

Анонимен

преди 4 години

Работил съм и по хотелите на черноморието и новото строителството в цялата страна. Професията ми е арматурист. Когато правя Арматура спазвам до грам желязото което трябва да бъде вложено така съм свикнал от бай Тошово време. Но сега ми казват да пестя желязо щото било внос а Кремиковци не работел. И аз пестя вместо по 10 пръта в колона слагам 5 а като удари земетресение и се срути да му мислят Мутрите. По стабилни сгради от панелните не съм срещал. Издържат 8-*** степен по рихтер.

8

Киро бетонджията

преди 4 години

До пишещия под 7:Ако не "дай си Боже" подобно нещо стане тук,не само скапаните "Манастирски ливади", а всичкопостроено у нас след 1990 година ще отиде по дяволите . . .Ще останат само блоковете и сградите строени по "бай Тошово време" с . . . истински бетон и арматурно желязо по БДС !!!

7

Shark

преди 4 години

Значииии, вие, новодомците в новите общежития,молете се не знам на кои богове, да не става такова нещо и тук! Че без дом оставете това е на 100%, ама дано да оцелеете!

6

Анонимен

преди 4 години

До Хо-хо - Ходи да си разбиеш главата на някоя "перка' по графа или си счупуш крака на пропаднала плочка! После ела пак да пишеш - ще имаш много време.

5

Анонимен

преди 4 години

Дано не раздруса и България че мног ще ме жал за новодомците

4

Анонимен

преди 4 години

Не е голяма загуба.Другият път, още 55 х 100.

3

Хо-хо

преди 4 години

До Ха-ха. Много си ***, така по рождение ли си или после затъпя?

2

Ха ха!!!

преди 4 години

Абе както каза Данчето Фъндъкова наскоро (за калпавия ремонт на Графа) - то работниците били виновни! Не нейните калинки, пардон - чиновници, проектанти, техничеси ръкководители, технически контрол и така нататъка!Винаги се е казвало че Албанците не са съвсем умни - и ето търсят отговорност където я няма! Да се бяха посъветвали с учителницата от Самоков - можеше да им отвори очите!

1

Анонимен

преди 4 години

Не е лошо и у нас да започнат проверки за некачествено и не по стандартите строителство ОЩЕ ПРЕДИ ДА ИМА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ, превантивно. Тогава ще трябва да арестуват май повече хора, отколкото в Дурас...