180

СИФ-Бояна

преди 4 години

Михаълов,ми беше колега в Киното!Долен нагаждач на директора Ангелов !Емо оператора и др.знаят Това пред банката му дойде дюшиш!Знаеще да манипулира записи *** долен

179

мнение

преди 4 години

щяхме да сме по-добре от сега ако беше извикал танковете

178

Бай Коко

преди 4 години

Останаха 15 години и ще запеем пак- 45години стигат

177

tribun

преди 4 години

И днес след 30 г.никой от ЦК на БкП,не посмя да каже истината за каква е целта със смяната на Т.Ж . И как в една бедна България незнайно от къде се появиха едни момчета с милиони в джоба.

176

Българин

преди 4 години

Още помня как Чавдар Кюранов и Анжел Вагенщайн обикаляха за да обясняват, че Младенов казал "По добре е Станко да дойде". Комунистите никога не са казвали истината а лъжата винаги е била тяхната стихия. А за Нешка какво да коментираме, показателно е, че беше се хванала с Бареков и агитираше за него.

175

bolbov

преди 4 години

То и аз така си мисля,нали имаме примера на Червен Китай.Там минаха танкове и тарикатите отпътуваха.В Китай всички работят яко корупциори бързо приключват земен път.Работиш и печелиш това проста схема,а нашите са сложни ще направиш заменка на голи чукари за земя на морския бряг после продаваш и ставаш богат.Не са необходими знания и способности просто си тарикат.

174

30

преди 4 години

Години по късно стоя и си мисля!Ако бяха дошли танковете,дали сега нямаше една друга България да имаме?

173

Киселец

преди 4 години

А те намерили с какво да се занимават - член първи. То в тези дни преди 14 декември 1989 г. всъщност за първи път става ясно, че държавата има големи дългове, за големите проблеми и пр. Има пленум на ЦК на БКП, където П. Младенов изнася информацията, която е била неизвестна дори на повечето от редовите членове на БКП. След това данните са публикувани в Работническо дело Има и стенограми от народното събрание, но явно има проблеми с линковете тук и не излизат

172

защо

преди 4 години

"Така е"От бедна социалистическа България бягаха единици. Беше много трудно и още по-опасно.3 милиона българи избягаха от "времето е наше".

171

Анонимен

преди 4 години

На 14 декември ПРЕДИ 30 ГОДИНИ българският народ имаше уникалният шанс да унищожи комунистическия режим.Уви-Жельо Ж. излъга народа и вече 30 ГОДИНИ СТЕНЕМ ПОД КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ,КОЙТО ОПОСКА ДЪРЖАВАТА КАТО СКАКАЛЦИ и изгони 3 милиона българи от родината. Чакаме обаче Видовден и другарите да не си мислят ,че ще им се размине тоя път....

170

Така е ..

преди 4 години

До Z 193 Три милиона българи избягаха от бедна социалистическа България.Никой не ги е гонил.

169

Анонимен

преди 4 години

Няма значение какво е казал Нали го утепаха.

168

Z

преди 4 години

Трябваше да пуснат танковете! Да ви таковам демокрацията - 30 години мизерия и беззаконие, разруха и 3 милиона българи изгонени в странство разочаровани от безнадеждност и безсилие да променят към по-добър живота си!

167

Анонимен

преди 4 години

Айде сега, ще му тропате пак кокалите на Петър Младенов ли?Какво се сетиха преди 30 години да разнищват очевидни неща?Казали ли са нацистите преди 77 години че искат тотално унищожение на еврейската раса или просто са говорили за "окончателно решение", което не означавало унищожение буквално, ами как да ги настанят на други територии така че да не им пречат?Ми казал е "Танковете да дойдат" иначе нямаше да си даде оставката нали?Какво има тук неясно?

166

Анонимен

преди 4 години

Нешка Робева говори истина!? Спрете да показвате и цитирате тази лъжкиня!

165

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да казал - "танко", "Станко", редица мошеници направиха политическа кариера от това! Жалкото е, че тези мушин_гии редят дневния ред на държавата ни и затова сме на това дередже, последни по бедност, по корупция и за каквото се сетите.

164

ERICH

преди 4 години

Не е важно какво е каза.Важноно е какво ще кажат,че е казал,а това зависи от новите господари на България

163

баба мара

преди 4 години

евгени Михаилов се доказа през тези 30 години че не може да му се вярва нанищо последно го видяхме в турска партия

162

se

преди 4 години

Каквото и да е казал Петър Младенов поговорката ,че който нож вади о нож умира е вярна.И той и другарите му безславно си отидоха.Лошото е ,че дойдоха едни други другари демократи които разбиха страната и я превърнаха в бедната провинция на запада .Лявото не успя заради човешката алчност ,дясното също е провал отново заради човешката алчност.Гербари , седесари ,депесари се нагушиха толкова колкото и предишните .Лъжат народа във всичко.Пинокиовци и кукли на конци са политическата ни класа .

161

oooooo

преди 4 години

нешка нямали да я заравяме вече АМАН