20

АМАН от МВР

преди 4 години

МВР е основен виновник за исключително тежкото увреждане на Земят аи климата в България.С нагъл полицейски рекет и разоряващи глобио принудиха милиони водачи да увреждат тежко биосферата с включени скенери и фарове денем и нощем и налепени на предни стъкла налго престъпни холограмни оръжия.Тежко вредни камери увреждат всикчи водачи и пътници. Опасни са и новите терористични техники за ТОЛ системата

19

Анонимен

преди 4 години

Като под акция разбирайте не че ще застанат на кръстовища или пътища с повишена опасност, а че ще се скрият в храстите с радари. Само че глобата, която всеки ще получи след 1 месец с нищо няма да му опази живота днес. За да има ефект, трябва да са видими ,буквално на всяко кръстовище и на всеки скоростен път където има чести катастрофи. И да стоят там денонощно.

18

Анонимен

преди 4 години

На мафията, която ни язди отново са и дотрябвали ПАРИИИИ !

17

кот тако

преди 4 години

ще затегнат контрола като дадът няколко смени повече отчетат няколко глоби над това което и м се изискваняколко извънредни часа на крак ръцете зад гърба повъртващи стоп палката гледащи лошо докато не премине чудото ...и след три дни старата песен на нов глас връъъм

16

Гурбетчия

преди 4 години

Напълно съгласен с 11.Стига с тея акции.А като няма акции, ко правите? Просто започнете да работите всеки ден, като другите хора!

15

Анонимен

преди 4 години

По *** премиер няма никоя друга държава!!!!! Това е най лошото , най некомпетентното правителство в света.В една по-нормална държава при ползване на телефон,таблет,навигация и др те спират и докато не платиш 116 евро не те пускат ако не платиш колата се кара на паркинг и сметката става 500 евра.В *** на Б.Б всички говорят и карат и се избиват и това пред погледа на полицаите.В България 70% от шофиращите говорят,или пишат .

14

Анонимен

преди 4 години

Кое е причината и кое следствието? Може би наличието на КАТ на определени места увеличава катастрофите там и затова там има по-голяма концентрация на ПТП-та.

13

Анонимен

преди 4 години

Да не преработите ей....

12

Анонимен

преди 4 години

Готово!Ноу проблем. Започват да работят хората.

11

Ха ха!!!

преди 4 години

Абе това МВР-то нема ли си истинска работа? Само "акции" и въздух под налягане. А докато правят акции - дупките и катастрофите се увеличават. Чакайте да кажа 'Слава на Герб' да не почнат да ме банват или слагат минуси...

10

Анонимен

преди 4 години

Кога ще почнат да правят акции за качествените пътища? Пътя София - Владая го правиха миналата година и вечер нито маркировка се вижда нито мантинела.

9

Анонимен

преди 4 години

Събраха 30 милиона а умрелите се увеличават. Кое е по важно милионите или жертвите. Какво ще ги уплашат глобите за тези които карат автомобили за 100 000 лв. Та той разполага с 1000 лв джобни. Аз ще се замисля как да карам като знам че нямам пари за закуска. Никой и нищо неможе да ги уплаши паралиите. Точно те си позволяват да се гъбаркат с полицаите. Газ на масури и се подиграват с всички останали. На магистрала карам с 110 защото не искам да убия семейството си но ме задминават с 180 км.

8

Анонимен

преди 4 години

От векове е известно, че от който нищо не става, го вземат за кияк в милицията. Затова резултатите са такива. Важното е камерите да снимат и да има отчисленията за банкянския папуняк. А сега поредната милиционерска глупост, почиващите щели да дежурят. А те кога ще почиват, когато са редовна смяна сигурно. Само като видиш шофьора на мето и оня дето може да играе извънземен без костюм,много неща се изясняват.

7

BB

преди 4 години

Доста прости хора се добраха до власта

6

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

Тая заран камера на куките святкаше като на моден подиум !!!! Варна , подхода за Аспарухов мост , път с по три ленти в посока и зелен остров помежду им И ОГРАНИЧЕНИЕ ......... 40 !!!!!!!

5

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

МЕТО меверееца не му пука за хората , той пълни касичката на #ТОЙ !!!!! - сам каза 30 млн събрал

4

ответен удар

преди 4 години

Сега дали Дядо Коледа ще ви донесе нещо никак не е сигурно - тия обаче със сигурност ще ви отнесат нещо......нЕма лабаво ! ! !

3

Търтей

преди 4 години

Пак ли?до кога ще се подиграват с народа?Точно по времето на поредната акция на МВР станаха най страшните катастрофи!?

2

факт

преди 4 години

С пиар акции нищо няма да стане,трябва работа и реформи в пътна полиция.....

1

Анонимен

преди 4 години

А до сега какво правеха. Нали за това получават заплати.