9

местен

преди 4 години

Катастрофата не е станала около Нови Искър (както се тиражира) , напротив в центъра на кв.Кумарица, кръстовището на прелеза ! Лекарите са дошли пеша щото болницата не е много далеч, и предполагам единствената линейка която обслужва най-голяма община в София е била на адрес! На града спешно му трябва околовръстен път, алтернативен маршрут за целия трафик ,за всички от Искърското дефиле та чак до Мездра !

8

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден виждам по няколко десетки нагли нарушения, но полиция и кат не.

7

Каракочев

преди 4 години

Въвеждайте по-бързо "бонус-фалус", че да се оправят нещата.

6

Киро Кюмюря

преди 4 години

Сега с фанфари ще обявят акция на КАТ "Пешеходци"...

5

До анонимен 2

преди 4 години

Лъжи по малко. .Инвалида не бе инвалид. Това че някой кара триколка не го прави инвалид. И интересно кой бе нарушил правилата? На мен като инвалид не ми се разминава като наруша правилата ,а на този "инвалид"му се размина

4

Анонимен

преди 4 години

Така е.Всичко започна с бащата на Радев и после с катастрофата при Своге, дето асфалта му беше виновен.

3

Анонимен

преди 4 години

Ало 30 години живуркаме в територията на Мутрите какви да са хората като взимат пример от тях. Начело на държавата кой е. Ти какъв си а останалите покрай вас гавази кви са нормални хора ли са.Питам и Отговор не искам всеки сам си преценява в каква територия живурка.

2

Анонимен

преди 4 години

Хората видяха, че на радев баща му сгази като куче един инвалид и не понесе никаква отговорност и затвор и по тази причина и те смело и уверено газят пешеходци!ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО!

1

Анонимен

преди 4 години

Когато безобразието стане норма - прочистването започва само.